COMPANII, FINANTE-BANCI

Basescu: Trebuie sa gasim solutii ca in jurul datei de 1 iunie sa reintregim salariile bugetarilor

07 martie 2012, ora 12:02   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
base.jpg
Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, in Parlament, ca masurile de austeritate luate in 2010 au prevenit un derapaj similar cu cel din Grecia, si ca trebuie gasite solutii pentru ca in jurul datei de 1 iunie sa fie reintregite salariile bugetarilor.

"Cred ca este datoria mea si a dumneavoastra sa gasim solutii pentru ca in jurul datei de 1 iunie sa reintregim salariile bugetarilor", a spus Basescu, citat de Mediafax.

El a adaugat ca, in 2009, Romania nu se mai putea imprumuta de pe piata, ceea ce a reclamat o interventie urgenta la FMI si UE. "Au fost masuri extrem de dificile pe care toti le-am luat cu inima stransa. Sper ca veti avea capacitatea sa explicati in campanie ca au fost masuri necesare care au avut prevenit un derapaj similar cu cel din Grecia. Daca nu s-ar fi luat in 2010 masurile, banii nu ar fi fost suficienti pentru acoperirea salariilor si pensiilor", a mai spus seful statului.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ioana Pop a spus:
08/03/2012 00:53
Adevarul este ca va compensa cu siguranta faptul ca salarul bugetarilor va fi reintregit dupa ce timp de 2 ani nu au existat resurse bugetare iar astfel de masuri au fost vadit populiste. IQ-ul meu sub 60 va sterge cu siguranta instant memoria ultimilor 2 ani si satisfactia de moment ma va mana sa ofer votul meu bravilor tovarasi conducatori de la PDL (whishful thinking Base!). Am curiozitatea din ce imprumuturi vor proveni banii respectivi avand in vedere ca economia e in marsalier!
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 27 Septembrie 2020, 21:03
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter