COMPANII

Baustoff+Metall Romania vrea sa-si dubleze cifra de afaceri in 2011

04 noiembrie 2010, ora 16:33 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Concernul austriac Baustoff+Metall vrea ca in 2011 sa-si dubleze cifra de afaceri in Romania, dupa ce in 2010, primul an de activitate pe piata locala a materialelor de constructii, a inregistrat un rulaj de 2,5 mil. euro.
"Abordam o planificare treptata a extinderii in Romania, astfel incat in urmatorii ani sa acoperim toate zonele geografice. Astfel noi ne vom concentra in prima faza pe Bucuresti si vom aborda punctual proiecte in Iasi, Timisoara, Cluj, Brasov, etc", precizeaza Wolfgang Kristinus, proprietarul Baustoff+Metall.

In primul an de activitate, Baustoff+Metall Romania a participat la realizarea unor proiecte precum extinderea Aeroportului Henri Coanda, construirea Stadionului National si renovarea Spitalului Coltea.

La finalul anului 2009, Baustoff+Metall a deschis la Bucuresti prima filiala din tara, investind initial 1,2 milioane de euro.La nivel de grup, Baustoff+Metall a inregistrat in 2009 o cifra de afaceri de peste 300 de milioane de euro.

Baustoof+Metall se ocupa cu furnizarea materialelor de constructii si producerea de profile si plafoane metalice, fiind prezent in 17 tari europene inclusiv in Austria, Germania, Serbia si Ungaria.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 04 Aprilie 2020, 21:51
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter