COMPANII

BERD a acordat Lafarge Ciment un credit de 20 de milioane euro

17 iulie 2009, ora 11:13 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
lafarge2.jpg
Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) a acordat companiei Lafarge Ciment S.A., un imprumut de 20 de milioane euro, echivalent in lei, pentru a asigura capitalul necesar operatiunilor.
Imprumutul acordat de BERD va permite Lafarge Ciment sa-si sustina in continuare clientii si funizorii, in contextul in care Caracterul sezonier al sectorului de constructii si nivelul redus al creditarii de la bancile comerciale au avut un impact semnificativ asupra lichiditatilor companiei.

"Prin aceasta tranzactie, BERD isi intensifica sprijinul pentru sectorul de constructii din Romania, in conditiile dificile existente in prezent pe piata. Finantarea unui actor important din sectorul de constructii va avea efecte pe o scara mai mare la nivelul sectorului, de care vor beneficia si companiile locale mai mici", a declarat Claudia Pendred, directorul BERD pentru Romania.

Finantarea BERD este realizata prin intermediul Facilitatii de Sprijinire a Clientilor Corporativi Mijlocii, ce are o linie de finantare de 250 milioane euro.De la inceputul operatiunilor sale in Romania, BERD a investit peste 4,2 miliarde euro in aproximativ 255 de proiecte, atragand investitii suplimentare de peste 7,4 miliarde euro.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 08 Decembrie 2021, 05:08
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter