- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Cat a costat amenajarea exterioară cu pavele a celui mai mare centru cu apă termală din Europa

21 Jan, 11:33 • Redactia DailyBusiness
Elis Pavaje a contribuit la amenajarea exterioară a celui mai mare centru de relaxare și distractie cu apă termală din Europa, deschis pe 14 ianuarie, lângă București. Contractul a constat în furnizarea de pavele și borduri în valoare totală de circa 1,2 milioane de lei. 
Cat a costat amenajarea exterioară cu pavele a celui mai mare centru cu apă termală din Europa

Compania a livrat pavele vibropresate pentru o suprafață de aproximativ 24.000 mp și borduri pentru 18.000 ml. Produsele au fost utilizate pentru amenajarea unei parcări auto pentru clienți, de circa 20.000 mp, a unei zone de staționare autocare și a unei piațete pietonale de circa 4.000 mp, în zona de „Intrare Clienți”.

Printre modelele folosite se numără pavajul Antico, în nuanțele travertin și alb crem și borduri în nuanțele ciment și travertin. Montajul lucrării a fost realizat de către unul dintre partenerii Elis Pavaje din Prahova, specializați în construcții de drumuri.

Complexul a fost dezvoltat pe un teren de 250.000 mp, are o suprafață totală de 30.000 și o capacitate de 4.000 de persoane simultan. Proiectul se remarcă prin caracteristici unice la nivel national, european și mondial, printre care: cel mai adânc foraj geotermal din ultimii 25 de ani din România, cel mai modern sistem de purificare a apei din lume, singura clădire din România care își produce singură energia de care are nevoie, cea mai întinsă plantatie indoor de palmieri din Europa, cel mai mare sistem indoor de tobogane din Europa Centrala și de Sud-Est și cel mai mare complex de saune din România.