- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Centrul Medical Unirea estimeaza 300 de pacienti noi pe luna prin pachetul Student

03 Dec, 18:38 • traian.badulescu
Centrul Medical Unirea (CMU) a lansat in aceasta luna un nou pachet de servicii adresat studentilor, prin care spera sa atraga in jur de 300 de pacienti noi pe luna pana la sfarsitul acestui an universitar.
Centrul Medical Unirea estimeaza 300 de pacienti noi pe luna prin pachetul Student

Prin acest serviciu nou, studentii pot plati 40 de lei pentru orice consultatie si beneficiaza de o reducere de 50% pentru analizele de laborator.

„Campania pe care o derulam se desfasoara in zone de petrecere a timpului liber, astfel incat putem presupune ca un pret al unei consultatii de specialitate comparabil cu doua bilete la film este suportabil”, au spus pentru DailyBusiness.ro reprezentantii CMU.

„Daca vorbim despre analizele medicale din pachetul Student, putem spune ca un set de analize ce cuprinde calciu, glucoza si colesterol costa mai putin decat un bilet la film. In plus, am gandit aceasta promotie punand accent pe specialitatile care sunt cel mai des accesate de catre studenti: oftalmologie, ORL, ginecologie, dar si virozele uzuale”, au adaugat reprezentantii CMU.

Campania, denumita „Fii in forma pentru urmatorul party”, este deja in desfasurare in policlinica Centrului Medical Unirea din Sema Parc.

„Policlinica CMU Sema Parc este situata in imediata proximitate a caminelor din Regie. Avem semnale care ne conduc la concluzia ca aceleasi motive pentru care pacientii cu venituri medii apeleaza la serviciile de ambulatoriu din spitale ii fac si pe studenti sa urmeze acelasi tip de comportament”, au mai spus reprezentantii CMU.

Centrul Medical Unirea a fost fondat in anul 1995 de medicul cardiolog Wargha Enayati si a atras, la inceputul anului 2007, ca actionar minoritar fondul 3i Plc din Marea Britanie. CMU isi desfasoara activitatea in 10 policlinici multidisciplinare in Bucuresti, si in colaborare cu peste 130 de clinici partenere in tara. Specializata pe furnizarea de servicii medicale integrate in sistem de arondare companii, CMU a depasit cifra de 75.000 arondati.