COMPANII

Clinica medicala care lanseaza un program exclusiv pentru manageri de top si expati

12 februarie 2015, ora 17:22 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Ana Maria Marian _Intermedicas.jpg
Intermedicas, prima clinica din Romania specializata in servicii de second opinion medical, lanseaza un program exclusiv pentru top management si persoane de origine straina care profeseaza pe teritoriul Romaniei.

Portofoliul pentru managerii de varf include servicii precum Personal Health Assistant (PHA), Second Opinion medical – acces cu prioritate la medici de talie internationala, servicii dedicate exclusiv seniorilor din familie (parinti/bunici) precum si un program de maximizare a avantajelor pe care le ofera asigurarile de sanatate internationale sau abonamentele la clinici private din Romania. 

“Am creat acest pachet special care anticipeaza nevoile expatilor si, in general, ale managementului de varf. Este vorba despre un program accesat de persoane foarte ocupate care nu au timp sa citeasca pagini intregi de conditii contractuale, persoane care pot avea o bariera lingvistica si care au nevoie de acces imediat la cei mai buni medici din Romania si din strainatate, medici ultraspecializati pe identificarea si tratarea unor cazuistici specifice”, declara Ana Maria Marian (foto), CEO Intermedicas.

Prin acest program, management-ul de varf are acces 24/24 la cei mai buni medici romani, din Europa, din SUA si din Japonia; la un asistent medical personal permanent, vorbitor de limba engleza care ghideaza clientul de la semnalarea problemei pana la finalizarea acesteia, inclusiv in cazuri de spitalizare. De asemenea, se asigura sfaturi medicale telefonice si programari in regim de prioritate la medici de talie internationala. Pe de alta parte, prin accesarea acestor servicii, companiile se degreveaza de birocratia in relatia cu  asiguratorul sau cu furnizorul de servicii medicale si vor avea siguranta ca echipa de management stie  exact care este cel mai bun medic pentru rezolvarea problemei de sanatate. De asemenea, asiguratorii au ca principal avantaj faptul ca se elimina costurile provenite din mai multe incercari de cautare a unui diagnostic corect pana la o solutionare finala a problemei medicale.  

Fondata in anul 2011, Intermedicas este prima clinica din Romania specializata exclusiv pe  servicii de second opinion medical, cu acces direct la medici de talie internationala din Europa SUA si Japonia. Intermedicas ofera servicii de second opinion, diagnosticare si tratament medical in Romania si in strainatate si specializari medicale de nisa - chiropractica, nimfoplastie sau aritmologie. De asemenea, Intermedicas a implementat un program lunar de Visiting Professors in care pacientii pot intalni in fiecare luna medici cu expertiza internationala in diferite practici medicale. Intermedicas este si un activ broker de medici.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Duminica, 24 Iunie 2018, 09:43
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter