- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Cominco Bucuresti ar putea construi fabrica Voestalpine de la Giurgiu, proiect de 10 mil. euro

09 Jun, 15:52 • traian.badulescu
Austriecii de la Voestalpine au selectat drept contractor general pentru constructia fabricii de la Giurgiu firma bucuresteana Cominco, au declarat pentru DailyBusiness.ro reprezentantii companiei.
Cominco Bucuresti ar putea construi fabrica Voestalpine de la Giurgiu, proiect de 10 mil. euro

Proiectul construirii fabricii de componente din otel de la Giurgiu este estimat la 10 mil. euro, in vreme ce valoarea totala a investitiilor in unitatea de productie din portul romanesc se ridica la 20 mil. euro.

„Voestalpine Steel Service Center Romania a derulat un proces de evaluare conform regulamentelor UE pentru licitatii, in vederea selectiei contractorului general pentru constructia Steel Service Center de la Giurgiu. Procesul de evaluare a fost castigat de societatea Cominco”, a declarat Stefan Einfalt, directorul general al companiei.

El a precizat ca pentru acest contract compania a primit 13 oferte.

„In prezent are loc negocierea contractului iar anuntul de confirmare a contractorului general va fi facut in urmatoarele saptamani”, a mai spus Stefan Einfalt.

Firma de constructii Cominco Bucuresti este listata pe piata Rasdaq, sub simbolul COBS. Compania are un capital social de 4,5 mil. lei si o valoare de piata de aproape 29 mil. lei.

In 2009, Cominco a obtinut o cifra de afaceri de circa 128 mil. lei (30 mil. euro), in scadere cu aproape o treime fata de anul precedent.