- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Compania de Drumuri ameninta constructorul tronsonului Cernavoda-Medgidia cu rezilierea contractului

22 Mar, 17:20 • Redactia DailyBusiness
CNADNR a transmis un ultimatum constructorului tronsonului Cernavoda-Medgidia prin care ameninta cu rezilierea contractului, daca nu remediaza unele deficiente.
Compania de Drumuri ameninta constructorul tronsonului Cernavoda-Medgidia cu rezilierea contractului

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a transmis marti, 22 martie 2011, firmei Colas o notificare de a remedia, pana la data de 15 aprilie 2011, deficientele constatate in ceea ce priveste tronsonul de autostrada Cernavoda-Medgidia.

„Masura a fost luata avand in vedere intarzierea firmei in indeplinirea obligatiilor sale contractuale privind activitatea de proiectare si executie a obiectivului mentionat, slaba mobilizare a echipamentelor in santier precum si lipsa unui program de lucrari coerent care sa demonstreze capacitatea sa tehnica si organizatorica de a finaliza lucrarile in termenul prevazut”, se arata intr-un comunicat al CNADNR.

Neconformarea constructorului pana la data de 15 aprilie 2011 conduce la rezilierea contractului de catre beneficiar in conformitate cu prevederile contractuale, au subliniat reprezentantii CNADNR.

Sucursala din Romania a companiei franceze Colas a avut in 2009 o cifra de afaceri de 117,2 mil. lei si pierderi de 3,6 mil. lei.