- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Concurenta a autorizat preluarea de actiuni la Societatea de Constructii in Transporturi de catre Do-Fi South-East Holding

04 Aug, 14:53 • Redactia DailyBusiness
Consiliul Concurentei a autorizat concentrarea economica realizata de catre Do-Fi South-East Holding GmbH prin preluarea unui pachet de actiuni tranzactionate pe piata de capital RASDAQ, reprezentand 50% din capitalul social al Societatii de Constructii in Transporturi Bucuresti SA, a anuntat miercuri autoritatea.
Concurenta a autorizat preluarea de actiuni la Societatea de Constructii in Transporturi de catre Do-Fi South-East Holding

Concurenta a ajuns la concluzia ca operatiunea de concentrare economica nu are ca efect crearea sau consolidarea unei pozitii dominante care ar putea conduce la restrangerea, inlaturarea sau denaturarea semnificativa a concurentei pe piata din Romania.

DO-FI South-East Holding GmbH urmeaza sa lanseze o oferta publica in cadrul careia este posibil sa achiztioneze si alte actiuni din capitalul social al SC Societatea de Constructii in Transporturi Bucuresti SA.

Do-Fi South-East Holding GmbH este un fond de investitii, controlat de Donau-Finanz Treuhand – und Finanzierungsgesellschaft m.b.H & Co, care detine in Romania participatii, atat in domeniul imobiliar, cat si in cel industrial.

Societatea de Constructii in Transporturi Bucuresti SA are ca principala activitate executarea de lucrari de constructii de autostrazi, drumuri si poduri.