COMPANII

Consortiul de intermediere a ofertei publice Tarom va discuta cu investitorii

19 iunie 2012, ora 15:24 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
tarom.jpg
Consortiul de intermediere a ofertei publice a TAROM va discuta in perioada urmatoare cu potentialii investitori, etapa necesara promovarii tranzactiei.

In cadrul procesului de privatizare a TAROM, decizie luata avand in vedere angajamentele asumate de Guvern in fata FMI, a fost selectat consultantul format din consortiul format din societatile de investitii financiare Carpatica Invest - Swiss Capital, singurul care a depus oferta in cadrul licitatiei, se arata intr-un comunicat al Ministerului Transporturilor si Infrastructurii.

In prezent, consortiul de intermediere pregateste intalnirile cu potentialii investitori, etapa necesara promovarii tranzactiei.

Potrivit Memorandumului de intelegere incheiat intre Guvernul Romaniei si Fondul Monetar International, TAROM trebuia sa fie listata in luna mai a acestui an.

Comisia de privatizare a companiei TAROM a evaluat cele 20 de procente din companie ce vor fi listate la bursa la minimum 20 si maximum 60 milioane euro.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 26 Septembrie 2020, 08:30
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter