- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Cora va deschide un magazin in Adora Mall Craiova

18 Feb, 12:34 • Redactia DailyBusiness
Sonae Sierra a semnat cu lantul international de hipermarketuri Cora contractul de inchiriere pentru Adora Mall din Craiova, a anuntat joi dezvoltatorul si operatorul de centre comerciale.
Cora va deschide un magazin in Adora Mall Craiova

Contractul a fost incheiat cu ajutorul CB Richard Ellis Eurisko, agent co-exclusiv de inchiriere al proiectului Adora Mall.

Magazinul Cora din Adora Mall se va intinde pe o suprafata de 12.100 mp in centrul comercial situat in zona central sued-estica a orasului si va servi 420.000 de locuitori aflati la 30 minute distanta.

Adora Mall are o suprafata totala inchirabila de 59.000 mp, 190 de magazine si 1.800 de locuri de parcare.

Cora, impreuna cu Cinema City, genereaza 900 de noi locuri de munca. Adora Mall are in prezent peste 60% din suprafata totala inchiriabila inchiriata sau pre-inchiriata.

Sonae Sierra detine 52 de centre comerciale in Portugalia, Spania, Italia, Germania, Grecia, Romania si Brazilia, cu o suprafata totala de inchiriat de peste 2 milioane de metri patrati. Sonae Sierra are 3 proiecte in dezvoltare si 9 proiecte noi in diferite faze ale dezvoltarii in Portugalia, Italia, Germania, Grecia, Romania si Brazilia. In anul 2009, centrele Sonae Sierra au primit peste 436 de milioane de vizitatori.

Cora este un grup comercial specializat in vanzarea cu amanuntul, cu sediul in Belgia. Format in 1974, grupul detine mai multe lanturi la nivel international. In Romania, Cora are trei magazine de tip hipermarket – doua in Bucuresti si unul in Cluj Napoca.