COMPANII

Dent Estet: Cifra de afaceri in crestere cu 20% in 2015

24 martie 2016, ora 15:25 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
dr. Oana Taban_CEO DENT ESTET.JPG
Grupul de clinici Dent Estet, liderul de piață în domeniul serviciilor de medicină dentară din România, a depășit cifra de afaceri de 5,5 milioane de euro, înregistrând o creștere de 20% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Evoluția a fost cu preponderență generată de o creștere importantă a afluxlui de pacienți. Astfel, din cei 14.000 de pacienți care au fost tratați în anul 2015, aproximativ 8.000 au fost pacienți noi.

Numărul acestora a crescut cu 14% în rândul adulților, comparativ cu 2014, ajungând în prezent la o cifră de 200 de pacienți noi lunar, și cu 30% în rândul copiilor, ajungând la o medie lunară de 450 pacienți noi, care sunt tratați în cele 4 clinici pentru copii și adolescenți din București și Timișoara.

Mai mult, clinicile Dent Estet sunt vizitate zilnic, în medie, de 300 de pacienți.
De asemenea, veniturile au fost generate și din creșterea diviziilor supraspecializate – implantologia și estetica dentară au generat un procent de 70% din venitul total al clinicilor pentru adulți, iar ortodonția a înregistrat venituri de 80% în linia de business dedicată adolescenților.“În anul 2015 am înregistrat rezultate financiare deosebit de bune, ceea ce confirmă încrederea pacienților în echipa și în serviciile noastre. Anul trecut am perfecționat sistemele de management implementate, am investit constant în educația pacienților și în dezvoltarea echipei de specialiști Dent Estet. Obiectivul nostru este să continuăm evoluția ascendentă și în 2016 și să consolidăm programele de educare și de informare corectă, în rândul adulților și copiilor”, declară dr. Oana Taban, CEO și Fondator al grupului de clinici Dent Estet.

În 2016 o direcție importantă în strategia de business a companiei este continuarea planului investițional prin deschiderea unei noi clinici pentru adulți.

Grupul de clinici preconizează o investiție în valoare de 350.000 euro în noul sediu, alocată în special achiziției de aparatură medicală și vizează o creștere organică ce va duce la depășirea valorii de 6 milioane euro.

“Observ interesul românilor pentru tratamente dentare premium, care oferă în primul rând garanție pe termen lung. De asemenea, preocuparea pentru estetica dentară este mai mult decât evidentă, iar un aspect extrem de important de menționat este că tot mai multe tratamente complexe, cum ar fi implanturile dentare, sunt acceptate în primul rând din raționamente estetice, și nu de funcționalitate. În ceea ce privește modul în care pacienții aleg medicul dentist, tendința este aceea de a se orienta către o clinică supraspecializată, cu toate specialitățile și serviciile complementare într-un singur loc. Acesta este și motivul pentru care în 2013 am luat decizia de a transpune know-how-ul nostru în cursurile școlii Dental Office Managers, prima instituție care specializează manageri de clinici dentare din România”, declară dr. Oana Taban, CEO și Fondator al grupului de clinici Dent Estet.

Înființat în 1999, grupul de clinici dentare Dent Estet s-a extins continuu, numărând în prezent 6 clinici în București și 1 în Timișoara, cu o echipă medicală extinsă, capabilă să răspundă exigențelor celor peste 50.000 de pacienți.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Vineri, 22 Iunie 2018, 06:19
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter