COMPANII, CARIERE

Dusan Wilms revine la conducerea Metro Romania si Moldova

13 mai 2009, ora 17:33 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
dusanmedie.jpg
Dusan Wilms (foto), in prezent director de expansiune si membru in Consiliul de Administratie al Real International, va prelua functia de director general Metro Cash & Carry Romania si Moldova, incepand cu 1 iunie 2009, functie pe care a detinut-o si in perioada 1999-2004.
Wilms il inlocuieste pe Francois Oliver, care inainte de a prelua responsabilitatea de conducere a unei alte tari din grupul Metro, va fi implicat intr-un proiect destinat regiunii Europa Centrala si de Est, potrivit unui comunicat al retailer-ului.

Dusan Wilms si-a inceput activitatea in cadrul Metro Cash & Carry in ianuarie 1998 si a fost numit director general al diviziei din Romania in aprilie 1999. In 2004 a coordonat operatiunile de deschidere a filialei din Republica Moldova, iar la inceputul lui 2005 a contribuit la expansiunea Metro Serbia, inainte de a fi promovat, in ianuarie 2005, director regional business Unit Europa de Est si Sud Est. In mai 2005 s-a alaturat echipei Real International in functia de Chief Operations Officer.

Francois Oliver si-a inceput cariera in cadrul Metro Cash & Carry in aprilie 2006 in functia de director general in training. In iunie 2006 a fost numit director general pentru Metro Cash & Carry Romania si Moldova. Anterior, Oliver a lucrat pentru Carrefour.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 08 Decembrie 2021, 05:53
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter