- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Fan Courier: O firma fantoma se foloseste de datele noastre. Curierii sai dispar cu coletele clientilor

08 Feb, 12:13 • Redactia DailyBusiness
Fan Courier, lider de piata in domeniul serviciilor de curierat, isi avertizeaza clientii in privinta tentativelor de frauda venite din partea celor care se folosesc in mod ilicit de datele de contact ale companiei.
Fan Courier: O firma fantoma se foloseste de datele noastre. Curierii sai dispar cu coletele clientilor

„Am descoperit recent faptul ca exista o firma care functioneaza sub denumirea de Reality Express Curier si sustine ca are sediul pe str. Fabrica de Glucoza nr. 11C, Bucuresti, Pipera. La aceasta adresa functioneaza un punct de lucru al Fan Courier iar acesti presupusi curieri ridica coletele oamenilor si dispar fara urma”, a declarat Adrian Mihai, director de dezvoltare Fan Courier.

„La datele de contact de pe site-ul lor figureaza adresa noastra si un numar de telefon care nu poate fi accesat. Ii atentionam pe toti clientii si colaboratorii Fan Courier, credem ca este important sa fie vigilenti si sa stie ca angajatii nostri au echipament adecvat, inscriptionat cu sigla companiei si legitimatie care poate fi solicitata in orice moment, pentru siguranta”, a adaugat Adrian Mihai.

Intr-adevar, la numarul de mobil afisat pe site-ul companiei Reality Express Curier (reality-express.com), nu raspunde nimeni. De asemenea, reprezentantii acestei companii nu au putut fi contactati pana la momentul publicarii articolului.
[img=1174]captura de pe site-ul companiei Reality Express Curier (reality-express.com)[/img]
Compania Fan Courier a facut o sesizare la politie privind aceasta tentativa de frauda.

Fan Courier este compania lider de piata in domeniul serviciilor de curierat, infiintata in 1998, cu capital 100% romanesc. Cei trei actionari sunt Felix Patrascanu si fratii Adrian si Neculai Mihai.

Compania are peste 14.000 de clienti dintre care 90% reprezinta persoane juridice. Fan Courier expediaza cu propria flota de 1.500 masini (sistem ‘door to door’) plicuri si colete in tara, asigurand in acelasi timp si servicii de curierat international prin parteneriate cu firme la nivel mondial.