COMPANII, CARIERE

Fost bancher, numit director de marketing și vânzări al MediHelp România

29 februarie 2016, ora 13:42 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Heribert_Kailbach.jpg
MediHelp România, parte a MediHelp International, lider pe piața asigurărilor de sănătate  private în Europa Centrală și de Est, l-a numit,  începând cu luna ianuarie 2016, pe Heribert Kailbach în funcția de Director de Marketing și Vânzări pentru România. 

Cu o experien
ță de peste 30 de ani pe poziții de top în cadrul unor companii fianciar-bancare prestigioase, Heribert Kailbach va fi responsabil cu dezvoltarea strategiei de  vânzări și de marketing  pentru clienții corporate și retail. 

Kailbach va raporta direct c
ătre Președintele MediHelp International, Zahal Levy.  

Heribert Kailbach, originar din Sindelfingen, Germania, a mai deținut în România funcțiile de Vicepreședinte al Raiffeisen Banca Pentru Locuințe și Deputy General Manager al ProCredit Bank SA.Pe durata acestui din urm
ă mandat, Dl. Kailbach a fost membru în Consiliul Director al Camerei de Comerț şi Industrie Româno-Germane (AHK România).

La nivel internațional, în  Europa și Asia, Dl. Kailbach a ocupat numeroase funcții C-level și de management  în companii de renume, precum Bausparkasse Schwäbisch Hall, Postbank Group sau Vereinigte Volksbank AG Böblingen în Germania.  

Să lucrez pentru MediHelp este o provocare, dată fiind tranziția de la domeniul bancar la cel  al asigurărilor medicale, o piață cu un potențial major de creștere  în CEE. Îmi voi concentra expertiza pentru a poziționa asigurările medicale de sănătate ca pe un must have în rândul clienților cheie din România. Totodată, obiectivele mele sunt legate de actualizarea strategiei de customer care a diviziilor de retail și corporate și de identificarea oportunităților de creștere a cifrei de afaceri a companiei, a declarat Heribert Kailbach, Director de Marketing & Vânzări al MediHelp România.  

Pe parcursul carierei sale, Kailbach a implementat un număr semnificativ de strategii de de vânzări (planificare, achiziții), campanii de marketing și de management al schimbării, practici bancare (clienți business, corporate, retail) sau cross-culture management. Expertiza sa a avut un impact semnificativ asupra profitabilității companiilor pe care le-a reprezentat.    

Heribert Kailbach deține o diplomă de Masterat în domeniul Managementului Avansat obținută în cadrul programului Top-General Management al Bausparkasse în colaborare cu Management Zentrum St. Gallen, un MBA la Academia Deutscher Genossenschaften ADG, precum și o diplomă de licență în Administrarea Afacerilor, obținută în cadrul Academiei de Afaceri și Administrație (VWA), una dintre cele mai renumite instituții educaționale din Germania.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Luni, 21 Mai 2018, 16:02
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter