COMPANII

Francezii de la WIRQUIN deschid inca o fabrica de instalatii sanitare in Romania

19 decembrie 2017, ora 16:47 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Mihai Popovici, director Dezvoltare WIRQUIN România
Mihai Popovici, director Dezvoltare WIRQUIN România
Prezentă în Romania din anul 1999, compania franceza WIRQUIN continuă investițiile în producerea echipamentelor sanitare. Compania are în plan, în anul 2018, să construiască cea mai modernă fabrică de instalații sanitare din țară. Proiectul va prinde contur în București, pe o suprafață de minimum 10.000 de metri pătrați.

“Investiția este motivată de necesitatea creșterii producției, în condițiile în care produsele fabricate în România, în fabrica actuală, sunt exportate și în țări precum Bulgaria, Grecia, Croația, Ungaria, Georgia, Iugoslavia sau Republica Moldova. Finalizarea noii fabrici va duce și la crearea de noi locuri de muncă, un lucru important în condițiile în care rata șomajului încă oscilează în jurul valorii de 5 procente. Noi prevedem, pe termen lung, dublarea numărului de angajați. Există o variantă optimistă, potrivit căreia noua construcție va fi gata până la sfârșitul anului viitor”, a declarat Mihai Popovici, director Dezvoltare WIRQUIN România.

WIRQUIN România, cea mai spectaculoasă creștere din cadrul grupului

Compania a înregistrat anul acesta pe piata locala o creștere cu 18% a cifrei de afaceri, față de anul precedent. Principalele investiții au vizat realizarea ramelor încastrate şi modernizarea liniei de injecţie mase plastice.“Comparativ cu subsidiarele WIRQUIN din alte țări, compania din România a cunoscut cea mai mare dezvoltare. Aici a fost concentrată cea mai mare parte a investițiilor. Suntem compania care a înregistrat cea mai mare creștere în cadrul gupului. Concret, cifra de afaceri a crescut de la 700.000 de euro, cât era în urmă cu cinci ani, până la aproximativ 4 milioane de euro, valoare pe care o înregistrăm în 2017”, a afirmat Mihai Popovici, director Dezvoltare WIRQUIN România, adăugând că unul dintre obiectivele companiei vizează dublarea cifrei de afaceri în următorii cinci ani.

Pentru anul 2018, compania își propune să rămână un jucător de bază pe piața locală a producătorilor de echipamente sanitare, dar și în CEE (Europa Centrală și de Est), prin fabricarea de echipamente sanitare la prețuri accesibile.

De asemenea, pe termen mediu și scurt, compania vizează să devină una dintre cele mai mari fabrici ale grupului WIRQUIN și să își dubleze cifra de afaceri în următorii cinci ani.

WIRQUIN România este parte a WIRQUIN Group, producător internațional de echipamente sanitare. Compania a fost înființată în anul 1977, în Franța, ca un business de familie, pentru a îmbunătăți confortul și igiena în domeniul articolelor sanitare și al accesoriilor pentru baie, toalete și bucătării.

Grupul este prezent acum în 75 de țări, printre care Marea Britanie, Rusia sau China. În fiecare an, compania investește 5% din cifra de afaceri în cercetare și dezvoltare. Produsele și echipamentele grupului se găsesc în cele mai mari unități comerciale de profil din România, precum Dedeman, Leroy Merlin, Bricostore, Praktiker sau Hornbach.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din COMPANII
in | 0 vizualizari | 0 comentarii

Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Articole similare
Ultima ora
Marti, 11 Decembrie 2018, 10:00
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter