COMPANII

Heineken Romania are doi directori noi

03 februarie 2010, ora 15:40 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Liana-Petre2.jpg
Liana Petre (foto) si Paul Markovits se alatura echipei de management a Heineken Romania, incepand cu luna februarie, pe posturile de director de resurse umane si, respectiv director de marketing.
Liana Petre este noul director de resurse umane care il inlocuieste pe Eduard Radu, care a detinut aceasta pozitie din septembrie 2007. Incepand cu luna aceasta, Eduard Radu ocupa pozitia de sales capabilities manager, in cadrul Heineken Romania.

Noul director de resurse umane are o experienta de peste 10 ani in managementul resurselor umane, top management, precum si domeniul comercial.

Inainte de a se alatura echipei Heineken Romania, Liana Petre a ocupat pozitia de director general interimar in cadrul companiei GrECo International si a avut in raspunderea sa dezvoltarea si implementarea planurilor de business ale companiei. Anterior acestei pozitii, ea a fost manager resurse umane la Provident Financial Romania, in perioada 2006 - 2009, precum si a companiei Lear Corporation Romania, in perioada 2003 - 2006.Paul Markovits este noul director de marketing al Heineken Romania, incepand cu data de 15 februarie 2010. El il inlocuieste pe Marius Melesteu, care a detinut aceasta pozitie in perioada 2005 - 2009 si care a decis sa aleaga o noua oportunitate in cariera.

Noul director de marketing are o experienta de peste 17 ani in marketing strategic pe pietele internationale, cu precadere pe cele din Europa Centrala si de Est. Anterior acestei numiri, el a ocupat diferite pozitii de top management, printre care senior director brand and communication in cadrul Vodafone Romania (aprilie 2007 - noiembrie 2008), senior brand manager si consumer & market knowledge department leader in cadrul Procter & Gamble Europe si Procter&Gamble Romania, in perioada 1995 - 2007.

Paul Markovits a absolvit Univesitatea Politehnica din Bucuresti si California State University Chico si vobeste fluent 4 limbi straine. Liana Petre este absolventa a facultatii Lucian Blaga din Sibiu - specializarea Stiinte Economice - si a Universitatii Tehnice din Timis si detine numeroase certificari in Managementul Resurselor Umane, eliberate de institutii de profil din tara si din strainatate.

Portofoliul Heineken Romania cuprinde marcile Heineken, Ciuc Premium, Golden Brau, Neumarkt, Bucegi, Edelweiss (import), Zipfer (import), Gosser, Schlossgold, Silva, Gambrinus, Harghita si Hategana. Heineken Romania are patru fabrici in Miercurea Ciuc, Constanta, Craiova, Targu Mures.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 14 August 2022, 06:13
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter