- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Herbalife va sponsoriza cu 10 mil. dolari campioana Rusiei la fotbal, Spartak Moscova

07 Dec, 16:36 • Redactia DailyBusiness
Producatorul si distribuitorul de produse nutritive Herbalife a anuntat ca sponsorizeaza liderul campionatului rusesc de fotbal - FC Spartak Moscova. Contractul este semnat pentru 2 sezoane, 2011-2012, si se ridica la o valoare aproximativa de 10 milioane de dolari.
Herbalife va sponsoriza cu 10 mil. dolari campioana Rusiei la fotbal, Spartak Moscova

Spartak Moscova este cea mai populara echipa de fotbal din Rusia. A castigat, pana in prezent, 12 campionate sovietice si 9 din 18 campionate rusesti.

Oficialii Herbalife, impreuna cu cei ai clubului vor dezvolta un program de nutritie pentru jucatori. Contractul prevede, de asemenea, plasarea siglei Herbalife pe spatele tricourilor jucatorilor clubului Spartak Moscova in timpul meciurilor din Campionatul Rusesc. Sigla Herbalife va aparea si pe stadionul clubului, pe autocare, pe materialele tiparite pentru meciurile gazduite de club, precum si pe site-ul oficial.

Sponsorizarea echipelor de fotbal face parte din programele sociale desfasurate de Herbalife la nivel mondial. In intreaga lume, peste 150 de atleti folosesc produsele Herbalife, o parte dintre ei provenind din 15 cluburi de fotbal, cum ar fi: FC Barcelona, Valencia, Schalke 04, iar acum Spartak Moscova.

Herbalife Ltd. are aproape 30 de ani de existenta pe piata internationala, produsele companiei fiind distribuite in 74 de tari, printre care se afla si Romania, prin intermediul a 2 milioane de distribuitori independenti.

Reprezentanta Herbalife din Romania a fost infiintata in august 2009, insa produsele Herbalife sunt prezente pe piata romaneasca de peste 15 ani.

Herbalife Ltd. a incheiat cel de-al treilea trimestru al anului 2010 cu un profit net de 75,7 milioane de dolari, in crestere cu aproape 35% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

In acelasi timp, vanzarile nete au totalizat 688,4 milioane de dolari, cu 14,7% mai mult decat in trimestrul trei din 2009.