COMPANII, IT&C

IMM-urile si ONG-urile vor putea achizitiona tehnica IT de 25.000 de euro,cu 10% contributie proprie

27 noiembrie 2010, ora 15:56 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Ministrul Comunicatiilor, Valerian Vreme, a declarat, sambata, ca IMM-urile si ONG-urile vor putea accesa un program finantat prin fonduri europene prin care vor putea achizitiona echipamente IT si servicii de Internet in valoare de 25.000 de euro, cu zece la suta contributie proprie.
Vreme a afirmat ca Ministerul Comunicatiilor va derula un program din fonduri europene destinat IMM-urilor si ONG-urilor, prin care acestea vor putea cumpara echipamente IT si servicii de Internet in valoare de 25.000 de euro.

"Avem un program pe Axa 311, el se refera la dezvoltarea broadband-ului si upgrade de broadband. Este orientat pe IMM-uri si ONG-uri. Suma maxima este de 25.000 de euro, cu zece la suta contributie proprie. In acest program societatile isi pot achizitiona calculatoare, imprimante, faxuri, tot ce tine de IT, pot proiecta pagini de net si pot achizitiona servicii de Internet broadband sau pot face un upgrade", a spus Vreme.

El a precizat ca acest program, in valoare totala de 42 de milioane de euro, va fi disponibil in "maximum o saptamana si jumatate".

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Articole similare
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 05 Martie 2021, 09:44
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter