COMPANII

Investitie de 5 mil. euro intr-un centru integrat de medicina dentara

11 decembrie 2009, ora 12:59   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
dentist2.jpg
Universitatea de Medicina si Farmacie Targu Mures a deschis vineri un centru integrat de medicina dentara, in urma unei investitii totale de peste 5 milioane euro.
Proiectul a demarat la sfarsitul anului 2006 prin lucrarile de reabilitare si constructie a unei noi cladiri in perimetrul campusului universitar din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Targu Mures, pe o suprafata de 4.000 mp.

Noul centru cuprinde compartimente preclinice si clinice specifice unei Facultatii de Medicina Dentara: sali de tratament, laboratoare interdisciplinare de simulare stomatologica (tip fantom) si de tehnica dentara, sali de cursuri pentru studenti, sali de demonstratii pentru doctoranzi, sali de diagnostic, chirurgie, mica chirurgie si reanimare, realizate in conformitate cu normele Uniunii Europene.

Centrul a fost prevazut si cu spatii destinate invatamantului precum: doua sali de amfiteatru pentru cursuri, birouri pentru toate cadrele didactice si pentru personalul de conducere si administrativ. De asemenea, s-au prevazut spatii pentru servicii tehnico-gospodaresti precum: spalatorie, sterilizare, radiologie, gaze medicale, centrala termica si centrala de aer conditionat si ventilatie.Radiusmed a furnizat si instalat echipamentele, tehnologia medicala si mobilierul specializat pentru intreg centrul.

Radiusmed furnizeaza, de peste 12 ani, echipamente pentru radiologie si imagistica, terapie intensiva neonatala si pentru adulti, chirurgie, infrastructura medicala si stomatologie.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
santa a spus:
18/04/2010 00:16
centrul a fost creat, dar studentii nu intra acolo~
la facultatea de medicina dentara targu mures conditiile sunt departe de a fi la standarde europene. Suntem obligati de cadre sa ne cumparam turbine, freze, materiale de amprentare, linguri,modele de acrilat si dupa toate acestea lucram cate 8-10 la un singur unit dentar. in conditiile acestea platim si "modica " taxa de 4.500 ron pe an
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 20 Mai 2022, 19:15
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter