COMPANII

Lidl inaugureaza un magazin in Sfantu Gheorghe

12 decembrie 2019, ora 15:05 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Magazin Sfantu Gheorghe.jpg
Lidl continua investitiile in Romania prin inaugurarea unui nou magazin in Sfantu Gheorghe, judetul Covasna, pe data de 19 decembrie. Noua unitate din Sfantu Gheorghe este situata pe Strada Lacramioarei, Nr. 2, si are o suprafata de vanzare de aproximativ 1.300 m┬▓ si aproximativ 30 de angajati.

Noua unitate Lidl pune la dispozi╚Ťia clien╚Ťilor peste 90 de locuri de parcare, iar orarul de func╚Ťionare a acesteia este de luni p├ón─â s├ómb─ât─â, ├«ntre 7:30 ╚Öi 22:00, iar duminica ├«ntre 8:00 ╚Öi 20:00.

Noul magazin Lidl din Sf├óntu Gheorghe este construit dup─â un format inedit, fiind primul magazin Lidl supraetajat din ora╚Ö. Parterul cl─âdirii este destinat locurilor de parcare, iar etajul este alocat spa╚Ťiului comercial.

Noul magazin Lidl de pe Strada L─âcr─âmioarei, Nr. 2 ├«nlocuie╚Öte unitatea care se afla la aceea╚Öi adres─â, ├«nchis─â ├«n prima parte a anului 2019 deoarece nu mai corespundea standardelor companiei ├«n ceea ce prive╚Öte sustenabilitatea ╚Öi experien╚Ťa pentru clien╚Ťi.


Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 06 Martie 2021, 04:00
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter