COMPANII

Liebherr - calitate germana pentru o viata mai buna (P)

11 februarie 2010, ora 16:50 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
liebmedie.jpg
Cu peste 50 de ani de experienta in domeniul produselor electrocasnice, Liebherr si-a facut cunoscut numele in intreaga lume prin seriozitatea si rigurozitatea tipic germane ce au conferit produselor sale o calitate fara compromisuri.
In urma unor teste de calitate la cel mai inalt standard german, actuala generatie de aparate frigorifice este conceputa pe baza unor tehnologii ce le transforma in produse fiabile, cu consum redus de energie si, nu in ultimul rand, ecologice, ele facand parte din clasele supereconomice A+ si A++.

Tehnologia BioFresh, patentata de Liebherr, garanteaza o aclimatizare perfecta pentru prospetime de lunga durata a alimentelor. Fructele si legumele, carnea si pestele sau lactatele isi pastreaza vitaminele, aroma delicata si aspectul proaspat la o temperatura putin peste 0?C si in conditii de umiditate corespunzatoare, de pana la de trei ori mai mult timp in comparatie cu un compartiment frigorific obisnuit.

Tehnologia profesionala NoFrost de la Liebherr scuteste pe oricine de dezghetarea aparatului. In plus, frigiderele NoFrost de la Liebherr sunt deosebit de economice si foarte confortabile datorita dotarilor. Astfel, cu optiunea Super-Frost-Automatik, se creeaza in interior, in cel mai scurt timp, o temperatura de -32?C. Aceasta tehnologie permite un proces de inghetare care pastreaza optim vitaminele, gustul si aspectul alimentelor. In acelasi timp, pastrarea vinurilor veritabile nu mai este o problema, datorita temperaturii ideale create in interior.Recomandate de milioane de clienti multumiti din toata lumea, produsele Liebherr garanteaza aducerea unui plus de calitate in viata celor care le aleg.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 01:13
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter