- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Lindab Romania transfera productia de tigla de la Sibiu la Stefanestii de Jos

15 Apr, 13:07 • Redactia DailyBusiness
Lindab Romania muta capacitatile de productie din Sibiu, respectiv doua linii de productie de tigla metalica, la fabrica din Stefanestii de Jos, judetul Ilfov, ca urmare a unor decizii de eficientizare a operatiunilor, a anuntat joi compania.
Lindab Romania transfera productia de tigla de la Sibiu la Stefanestii de Jos

Linia de productie de casete structurale va fi conservata, avand in vedere ca exista una similara la centrul de productie din Stefanesti. Centrul de la Sibiu va fi pastrat ca centru logistic, pentru o mai buna coordonare a livrarilor din zona Ardealului. Procesul va fi finalizat la sfarsitul lunii mai.

„Prin aceasta reorganizare vom eficientiza costurile de procesare. Decizia de concentrare a capacitatilor de productie la Stefanesti a insemnat implicit si reduceri de personal la Sibiu”, a declarat Andrei Sulyok, director general Lindab Romania..

Astfel, au fost disponibilizate 22 de persoane, care vor fi asistate de companie gasirea cat mai rapida a unui nou loc de munca, potrivit oficialului Lindab.

Compania este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile si Ventilatii sunt cele doua domenii principale de activitate.

Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare.

Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc.

In 2009, Lindab Romania a fuzionat prin absorbtie cu Rova Romania. Brandul Rova este mentinut ca brand distinct, integrat in portofoliul Lindab.

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care are puncte de lucru in 31 de tari si 5.000 de angajati.