- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Lowe Public Relations gestioneaza comunicarea Schneider Electric Romania din aprilie

22 Apr, 14:37 • Redactia DailyBusiness
Schneider Electric Romania a anuntat joi ca agentia Lowe Public Relations va gestiona comunicarea companiei incepand cu aprilie 2010.
Lowe Public Relations gestioneaza comunicarea Schneider Electric Romania din aprilie

Schneider Electric a inregistrat la nivel global vanzari de 3,9 mld. euro, in crestere cu 2,3% fata de aceeasi perioada din 2009, potrivit rezultatelor publicate joi.

„Rezultatele din primul trimestru arata ca urmam din nou un trend ascendent. Cum ne si asteptam, putem observa o recuperare puternica a activitatilor industriale dupa decalajul brusc de anul trecut si o redresare in domeniul investitiilor in siguranta energetica”, a declarat Jean-Pascal Tricoire, presedinte si CEO Schneider Electric.

Vanzarile companiei din zona Europei de Est au continuat sa scada, in ciuda situatiei din Rusia, care s-a ameliorat. Europa de Vest ( care atrage 36% din vanzarile grupului) a inregistrat o scadere de 4% fata de trimestrul similar din 2009. Germania si Italia au revenit pe crestere, Marea Britanie s-a stabilizat, Spania si Scandinavia au fost in continuare afectate de scaderea inregistrata in domeniul constructiilor.

Schneider Electric este o companie specializata in managementul energiei, cu operatiuni in peste 100 de tari, ce ofera solutii integrate in domeniul energiei si al infrastructurii, al proceselor industriale, automatizarilor in constructii si al centrelor de date sau retelelor.