- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Marcile companiei Edrington vor fi distribuite in Romania de BDG Import

16 Oct, 11:56 • Redactia DailyBusiness
BDG Import este din luna octombrie importatorul si distribuitorul autorizat al marcilor de bauturi alcoolice Edrington in Romania, au anuntat vineri reprezentantii companiilor.
Marcile companiei Edrington vor fi distribuite in Romania de BDG Import

Edrington Group Limited este un grup privat recunoscut la nivel international in industria bauturilor alcoolice si detine in portofoliu brandurile The Famouse Grouse, The Macallan si Highland Park.

Decizia de a selecta BDG Import pentru distributia in Romania a fost luata datorita portofoliului echilibrat al companiei, care include Jack Daniel’s, Finlandia, Remy Martin, Cointreau, Metaxa, Piper Heidsieck, Evian, Jagermeister, Corona Extra, Budweser Budvar, Laurent Perrier, Baron Philippe De Rothschild, se arata in comunicat.

Istoria Edrington Group incepe in 1850 cand familia Robertson infiinteaza compania in Glasgow. Edrigton este una dintre cele mai mari companii europene de pe piata de whisky, cu o cifra de afaceri pe anul financiar 2008-2009 de aproximativ 419,9 milioane lire, o crestere de 44% fata de perioada precedenta.

Grupul de firme BDG Import a fost infiintat in anul 1996, avand ca obiect de activitate importul si distributia de bauturi premium si superpremium.