COMPANII

Medsana lanseaza in Romania un nou test de depistare a intolerantelor alimentare (P)

01 iulie 2013, ora 16:20 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
CA.jpg
Incepand cu 1 iulie, Medsana lanseaza in Romania un nou test de depistare a intolerantelor alimentare – York Test – Food&DrinkScan.

Bucuresti, 1 iulie 2013 – incepand cu 1 iulie Centrul Medical Medsana lanseaza in Romania Food&DrinkScan, noul test de depistare a intolerantelor alimentare de la Laboratoarele York Test.

Centrul Medical Medsana a initiat de curand partneriatul cu laboratoarele York Test din Marea Britanie prin care se ofera pacientilor din Romania posibilitatea de a efectua un test complex si corect pentru depistarea intolerantelor alimentare – Food&DrinkScan. Intoleranta alimentara este un termen utilizat pe scara larga si se refera la raspunsurile fiziologice ale organismului asociate cu un anumit produs alimentar sau compus gasit intr-o gama de produse alimentare. Simptomele pe care le resimte pacientul sunt foarte variate si depind de gradul de intoleranta: greata, oboseala inexplicabila, balonare, probleme de tranzit intestinal, insomnie, probleme dermatologice, raceli repetate etc. Prin Food&DrinkScan pacientii pot descoperi exact care dintre alimente sau ingrediente le provoaca starea de disconfort si, cel mai important, afla de la nutritionist cum poate elimina in siguranta acel aliment sau ingredient pentru a nu dezechilibra dieta zilnica”, declara Dr. Colda Anca (foto), medic primar diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Centrul Medical Medsana.

Food & DrinkScan este un test de sange care se recolteaza exclusiv in clinicile Medsana si se efectueaza in laboratoarele York Test prin care se analizeaza reactiile alimentare specifice (anticorpi tip IgG) ale organismului la 158 de alimente diferite si ingrediente din bauturi. Rezultatul testului este disponibil in maxim 10 zile lucratoare de la recoltare, pachetul Food& DrinkScan incluzand o consultatie gratuita la medicul specialist in boli de nutritie din cardul Centrului Medical Medsana pentru explicarea rezultatelor si stabilirea dietei. Pretul pachetului Food&DrinkScan este de 1450 RON, testarea putand fi efectuata atat pentru copii cat si pentru adulti.Introducerea acestui nou test de laborator vine sa completeze strategia Centrului Medical Medsana de a se concentra pe prevenirea si diagnosticarea principalelor afectiuni medicale. Programele de profilaxie initiate in anul 2011 presupun actiuni de informare si educare, precum si pachete complexe de servicii medicale de preventie prin screening destinate persoanelor fizice (Sarcina pas cu pas – pachet complex de servicii de laborator destinat femeilor insarcinate, LadyCare si LadyCare+ - impotriva cancerului de san si de col, NutriCare - impotriva diabetului si obezitatii, CardioCare – impotriva afectiunilor cardiovasculare, MaleCare – pachet de screening general pentru barbati).

Despre Centrul Medical Medsana

Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament. Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize acreditate ISO, care prin acuratetea rezultatelor si rapiditatea eliberarii acestora, demonstreaza excelenta in domeniul explorarilor paraclinice.

Medsana ofera consultatii si investigatii imagistice in peste 30 de specialitati medicale, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.


Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands). incepand cu anul 2005 Centrul Medical Medsana este partenerul medical al celui mai titrat club de fotbal din istoria Romaniei, FC Steaua Bucuresti.


Despre Laboratoarele York Test

Cu peste 30 de ani de experienta in teste de diagnostic, laboratoarele York Test sunt principalul furnizor din Europa de programe de testare de anticorpi IgG pentru alimente si bauturi.
Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul www.medsana.ro.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 25 Mai 2022, 06:58
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter