COMPANII

Mega Image a ajuns la o retea de 61 de magazine

09 august 2010, ora 13:25 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Mega-Image-Carol-medie.jpg
La inceputul lunii august Mega Image a ajuns la o retea de 61 de magazine, prin deschiderea a 6 noi unitati in perioada iunie - august 2010, au anuntat luni reprezentantii companiei.
Astfel, Mega Image detine 52 magazine sub brandul Mega Image si 9 magazine Red Market.

Reteaua de supermarketuri s-a marit cu 3 noi locatii in Bucuresti: Mega Image Ferdinand deschis in data de 9 iunie, avand un spatiu dedicat vanzarii de 850 metri patrati, Mega Image Trapezului inaugurat pe 20 iunie, o suprafata de vanzare de aproximativ 700 metri patrati, si Mega Image Banu Manta deschis in data de 3 august, cu o suprafa de vanzare de circa 860 metri patrati.

Reteaua Red Market, conceptul de discount supermarket, lansat anul trecut s-a marit cu 3 noi magazine - 2 in Bucuresti si unul in Brasov.Astfel, a fost inaugurat Red Market Uverturii pe 15 iunie ce are o suprafata de vanzare de 400 mp. Si Red Market Malcoci, deschis in data de 3 august, cu o suprafata de vanzare de 500 mp.

Pe 20 iulie a fost inaugurat primul Red Market din Brasov, situat pe B-dul Mihail Kogalniceanu, avand o suprafata de vanzare de aproximativ 700 metri patrati. La mijlocul lunii septembrie urmeaza sa se inaugureze cel de-al doilea Red Market din Brasov, care va fi situat pe strada Berzei.

Prin deschiderea celor 6 noi magazine, Mega Image a creat aproximativ 140 de noi locuri de munca.

Fondata in 1995, Mega Image are o retea ce cuprinde 61 de supermarketuri in Bucuresti, Constanta, Ploiesti si Brasov, sub marcile Mega Image si Red Market.

Mega Image face parte din Delhaize Group.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 21 Octombrie 2020, 11:00
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter