- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Mega Image va investi 3,5 mil. euro in reorganizarea magazinelor La Fourmi

31 Mar, 15:16 • Redactia DailyBusiness
Mega Image va investi circa 3,5 mil. euro in reorganizarea celor 14 supermarketuri La Fourmi, intentionand sa finalizeze rebranding-ul magazinelor pana la sfarsitul lui 2008, au declarat luni, pentru NewsIn, reprezentantii companiei.
Mega Image va investi 3,5 mil. euro in reorganizarea magazinelor La Fourmi

„Toate magazinele vor trece printr-un proces de remodelare, costurile fiind in jur de 250.000 euro pe magazin”, au declarat reprezentantii Mega Image.

„Ne asteptam ca magazinele sa se inchida una sau doua luni pentru munca de transformare. Am dori sa finalizam aceasta activitate pana la finalul anului 2008”, au mai spus reprezentantii companiei.

Mega Image a decis preluarea La Fourmi deoarece a considerat ca aceasta afacere reprezinta o buna oportunitate si o achizitie complementara, cele 14 magazine fiind situate in locatii atractive, in zone cu densitate mare a populatiei din Bucuresti.

In plus, planurile de extindere anuntate de Mega Image pentru acest an raman valabile, compania urmand sa mai deschida 5 magazine noi pana la finalul lui 2008. Ultimul magazin Mega Image a fost inaugurat in februarie, in Capitala, prin investitii totale de 1,8 milioane euro.