COMPANII

Mega Image vrea sa deschida inca 5 magazine pana la finele lui august in Bucuresti

27 mai 2010, ora 15:05   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Mega-Image-Crangasi2.jpg
Mega Image a inaugurat miercuri, 26 mai, un nou magazin in Piata Crangasi, urmand sa mai deschida in Bucuresti inca 5 noi locatii pana la finalul lunii august: 3 magazine Mega Image in zonele: Trapezului, Titulescu, Ferdinand si doua Red Market in Piata Uverturii si Rahova, a anuntat joi operatorul de supermarketuri.
Cu 8 noi magazine in Bucuresti in 8 luni, luand in considerare cele 2 magazine deschise de la inceputul acestui an (in Progresului si Otopeni), Mega Image continua expansiunea agresiva pentru acoperirea tuturor zonelor din Bucuresti.

Avand cea mai mare retea de supermarketuri din Bucuresti cu un total de 48 de magazine (45 Mega Image si 3 Red Market), reteaua totala la nivel de Romania a ajuns la 55 de magazine, din care 49 Mega Image si 6 Red Market.

Mega Image vrea sa se extinda cu inca 5-7 noi magazine din august pana la finalul lunii decembrie 2010.Noul supermarket Mega Image Crangasi are 50 de angajati si o suprafata de vanzare de aproximativ 900 de mp distribuita pe 2 etaje. Clientii au la dispozitie 6 case de marcat si o parcare proprie cu aproximativ 35 de locuri.

Fondata in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde 55 de supermarketuri in Bucuresti, Constanta si Ploiest, sub marcile Mega Image si Red Market.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Marius a spus:
12/06/2010 15:55
Locuiesc in Crangasi si noul magazin Mega Image este foarte dragutz. Coincidenta face ca in perioada asta sa primesc de la ei un email in care anuntau o campanie promotionala foarte funny - Zi-ne pretul, ia-ne premiu. Imi place:) Felicitari Mega Image!
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 14 August 2022, 06:54
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter