- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Metro Cash & Carry si-a remodelat centrul de la Bacau cu 5,9 mil. euro

02 Oct, 12:02 • Redactia DailyBusiness
Centrul de distributie Metro Cash & Carry Bacau isi redeschide portile in urma unei investitii de remodelare in valoare de apoximativ 5,9 mil. euro, a anuntat joi compania.
Metro Cash & Carry si-a remodelat centrul de la Bacau cu 5,9 mil. euro

Suprafata de vanzare a centrului s-a marit cu 15% fata de suprafata initiala de vanzare a magazinului, la 8.600 metri patrati.

De asemenea, suprafata raioanelor Birotica si Media s-a extins cu aproximativ 73%, cu acces direct catre articole din zona Office-Media. In acelasi timp, a fost creat un punct de informatii in zona Birotica.

Totodata, au fost marite si suprafetele raioanelor Congelate (cu 78%), Menaj (cu 77%) si Delicatese (cu 64%). Suprafata raionului Detergenti-Cosmetica a fost majorata cu 75%.

Unitatea din Bacau a Metro Cash&Carry are 270 de angajati.

Metro Cash & Carry Romania este parte integranta a Metro Cash & Carry International. Metro Cash & Carry s-a lansat oficial in Romania in luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distributie din Bucuresti.

In prezent, reteaua de magazine numara 23 de centre de distributie: in Bucuresti – 4 centre, in Brasov, Constanta si Timisoara cate 2 centre, si cate un centru in fiecare din urmatoarele orase: Cluj, Bacau, Iasi, Craiova, Baia Mare, Galati, Ploiesti, Oradea, Sibiu, Suceava, Pitesti, Tg. Mures si Arad.

Metro Cash & Carry este unul dintre liderii internationali pe piata de comert cu ridicata, avand mai mult de 615 de magazine intr-un numar total de 29 de tari. Cu o forta de munca totala mai
mare de 100.000 de angajati la nivel mondial, compania a avut in anul 2006 o cifra de afaceri de aproximativ 30 miliarde euro.

Metro Cash & Carry este o divizie a grupului Metro, una din primele companii comerciale internationale. Avand sediul in Düsseldorf, grupul se afla printre cele mai mari companii germane cotate la bursa. Corporatia a avut o cifra de afaceri de 66 miliarde euro in 2007 si include: Media Markt si Saturn, hipermarketurile Real, supermarketurile Extra si Galeria Kaufhof, in plus fata de Metro/Makro Cash & Carry.