COMPANII

Mobexpert va inaugura 4 magazine in 2008, cu investitii de 8 mil. euro

03 decembrie 2007, ora 12:15 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Reteaua Mobexpert din Romania va ajunge la 31 de magazine prin inaugurarea celor patru unitati in 2008
Reteaua Mobexpert din Romania va ajunge la 31 de magazine prin inaugurarea celor patru unitati in 2008
Grupul Mobexpert va investi 8 milioane de euro in deschiderea a patru magazine noi in anul viitor, ce vor fi amplasate in orasele Suceava, Ploiesti, Pitesti si in complexul comercial Sun Plaza din cartierul Berceni, Bucuresti, a declarat pentru DailyBusiness Dan Sucu, presedintele grupului.
"Pe partea de retail, principalele noastre linii de investitii din 2008 se vor concentra pe consolidarea retelei de magazine Mobexpert. Vom incepe cu piata din Romania, unde avem in vedere patru deschideri de noi magazine numai in 2008 la Suceava, Pitesti, Ploiesti si Bucuresti, o investitie, cum spuneam, estimata la 8 milioane de euro", a precizat presedintele Mobexpert.

Dan Sucu a mentionat ca pe zona de productie, 2008 va insemna finalizarea proiectului de la Targu Mures. "Acesta a debutat in luna mai a acestui an si estimam ca va fi finalizat in a doua jumatate din 2008. Proiectul presupune o investitie de 28 milioane de euro si consta in relocarea a patru din fabricile operate de Mobexpert la Targu Mures - MuresMex, IleforMex, ConfoMex si StudioMex - in spatii noi, dotate cu echipamente moderne si foarte performante", a adaugat Sucu.

Grupul Mobexpert estimeaza o cifra de afaceri de 450 milioane de euro in 2012, in crestere de trei ori fata de finalul anului trecut, si o productivitate cu 50% mai mare in acelasi interval, inclusiv datorita investitiilor pe care compania le efectueaza in parcul industrial de la Targu Mures.Cifra de afaceri a grupului Mobexpert, la finele anului 2006, s-a ridicat la 150 milioane de euro. Reteaua Mobexpert numara 4 hipermagazine in Bucuresti, un hipermagazin in Brasov si 27 de magazine in tara. In afara Romaniei, primul hipermagazin de mobilier de casa a fost inaugurat la Sofia, in septembrie 2007. Mobexpert Office este prezent in Sofia (Bulgaria) si in Belgrad (Serbia). Mobexpert exporta in Franta, Germania, Olanda si alte tari.

Infiintat in 1993, grupul Mobexpert are astazi 4.500 de angajati (dintre care peste 3.500 in fabrici) si mai cuprinde, in principal, 10 fabrici de mobila, 5 firme de import si de logistica si compania de imobiliare Domus Mex. Infiintata in 2000, Domus Mex este societatea de investitii imobiliare a grupului Mobexpert si proprietara tuturor cladirilor grupului.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 20 Mai 2022, 20:32
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter