COMPANII

Mobilitate pentru businessul dumneavoastra (P)

27 septembrie 2013, ora 10:29 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Dirent.jpg
Multe costuri neprevazute atenteaza lunar la stabilitatea fluxului de numerar al unei companii. Multa energie, bani si timp aloca un manager lunar catre activitati din afara obiectului principal de activitate al companiei sale. Printre acestea se numara si administrarea parcului auto. Masinile trebuie achizitionate, amortizate in contabilitate, reparate, asigurate, intretinute si, in final, casate.

Asta se intampla in situatia in care managerii aleg sa se ocupe “in house” de toate aceste lucruri. Exista insa o solutie, numita leasing operational. Leasingul operational, sau inchirierea pe termen lung, pe langa faptul ca aduce oxigen unui business si ofera posibilitatea managerului sa se concentreze asupra obiectului sau principal de activitate, rezolva toate problemele mai sus mentionate.

Rata lunara este fixa pe toata perioada contractului, intra pe contul de cheltuieli si poate fi chiar si integral deductibila. Masina nu mai este un mijloc fix, ci o utilitate, un mijloc prin care o companie isi atinge scopurile comerciale pentru care a fost infiintata.

Compania de leasing operational se ocupa de intretinerea masinilor, de reparatii, de asigurari, impozite, rovignete, face managementul anvelopelor si chiar si a combustibilului, ofera un autovehicul de inlocuire pentru perioadele de imobilizare in service a celui contractat si ofera asistenta rutiera pentru orice situatie care poate aparea in trafic.

Dirent Group SA, una dintre primele companii de leasing operational aparute pe piata romaneasca (in 2006), poate oferi mobilitate afacerii dumneavoastre, poate contribui cu experienta sa indelungata la eficientizarea costurilor cu parcul auto, la predictibilitatea acestora si la centralizarea lor intr-o singura factura lunara.

Proprietatea asupra cat mai multor mijloace fixe nu este un indicator al unei bune performate a unei companii, iar criza economica din ultimii ani a scos clar in evidenta acest lucru. O companie performanta este una cu o structura supla, flexibila, cu procese interne simplificate si externalizate puternic pe segmentele adiacente core-businessului sau.

Leasingul operational este una dintre solutiile care contribuie la conturarea unui astfel de business. Dirent Group poate inchiria masini de la 1-2 zile pana la 4 ani, atat catre companii, cat si catre persoane fizice, avand constant autovehicule rulate din toate categoriile in parcul auto propriu precum si capacitatea financiara si logistica de a achizitiona masini noi pentru partenerii sai, care sa corespunda nevoilor de mobilitate ale acestora.

Fie ca vreti sa acoperiti o nevoie punctuala, pe termen scurt, cum ar fi vizita unui partener de afaceri sau un proiect pe o perioada determinata, fie ca vreti sa externalizati total sau partial mangementul parcului auto sau sa va reconfigurati cu totul mobilitatea businessului, fie ca vreti sa achizitionati o masina rulata cu un istoric clar de service si reparatii, Dirent Group poate fi un partener de incredere pentru dumneavoastra.

Toate informatiile necesare, pe www.dirent.ro.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 25 Mai 2022, 06:17
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter