- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Negoita anunta un guvern de 14 ministere, format in marea majoritate din ministri PDL

09 Nov, 17:56 • Redactia DailyBusiness
Premierul desemnat, Liviu Negoita, a anuntat ca a transmis Parlamentului o lista de Guvern cu 14 ministere, conduse de catre o parte dintre actualii ministri interimari ai PDL, dar si de Gabriel Oprea (grupul independentilor), Valeriu Tabara, pentru Agricultura, si Cristian Irimie, la Sanatate, potrivit Mediafax.
Negoita anunta un guvern de 14 ministere, format in marea majoritate din ministri PDL

Lista Guvernului propus de Liviu Negoita ii include pe Vasile Blaga (Dezvoltare si Turism), Daniel Funeriu (Educatie, Cercetare, Tineret si Sport), Gabriel Oprea (Administratie si Interne), Gheorghe Pogea (Finante), Mihai Seitan (Munca), Radu Berceanu (Transporturi si Comunicatii), Valeriu Tabara (Agricultura), Adriean Videanu (Economie si Comert), Anton Cristian Irimie (Sanatate), Mihai Stanisoara (Aparare), Catalin Predoiu (Justitie), Bogdan Aurescu (Externe), Sulfina Barbu (Mediu) si Theodor Paleologu (Cultura).

Negoita propune astfel si o parte dintre ministrii propusi de catre predecesorul sau, Lucian Croitoru, respinsi de catre Parlament.

Formula anuntata de Negoita nu mai include Ministerele pentru IMM, Tineret si Sport, Comunicatii, Relatia cu Parlamentul, Turism, comasate cu alte ministere.

Premierul desemnat a precizat din nou ca se bazeaza pe sprijinul PDL si al parlamentarilor independenti.