- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

NNDKP si-a consolidat echipa cu 5 parteneri si 9 asociati seniori

06 Oct, 13:11 • Redactia DailyBusiness
Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), liderul pietei locale de avocatura, si-a consolidat echipa cu 5 parteneri si 9 asociati seniori noi, a informat luni compania.
NNDKP si-a consolidat echipa cu 5 parteneri si 9 asociati seniori

Astfel, 4 asociati seniori ai NNDKP au fost promovati in pozitia de parteneri: Gabriela Cacerea la „Fuziuni si Achizitii”, Simona Neagu si Emil Bivolaru la practica de „Litigii”, Ana Maria Miron la practica de „Drept Fiscal”. Totodata, Ruxandra Maria Bologa a fost cooptata ca partener in practica de „Fuziuni si Achizitii”.

De asemenea, 8 asociati ai firmei au fost promovati asociati seniori: Stefan Caramida si Alexandru Stanciu – „Fuziuni si Achizitii”, Daniela Gramaticescu si Vlad Tanase – „Tranzactii Imobiliare”, Georgeta Harapcea – „Dreptul Concurentei”, Marius Grigorescu – „Litigii”, Roxana Ionescu – „Dreptul Mediului”, Diana Precup – „Drept Bancar si Finantari”.

Dintre acestia, Georgeta Harapcea a preluat coordonarea practicii „Dreptul Concurentei”, iar Roxana Ionescu pe cea de „Dreptul Mediului”. Radu Tufescu, expert in concurenta, s-a alaturat echipei in calitate de asociat senior.

In cadrul procesului de consolidare NNDKP a angajat 20 asociati, 15 dintre ei fiind recrutati in urma campaniei „Incepe-ti cariera cu dreptul” – program initiat de firma in urma cu 3 ani, cu scopul de a-i ajuta pe studenti si pe absolventi sa-si dezvolte abilitatile si sa cunoasca in detaliu activitatile avocaturii de afaceri.

Acesta consolidare a presupus o serie de promovari si angajari prin care s-a urmarit cresterea capacitatii de a raspunde solicitarilor pietei in domenii precum „Tranzactii Imobiliare”, „Drept Bancar si Finantari”, „Drept Fiscal”, „Piete de Capital”, „Fuziuni si Achizitii”, „Contracte”, „Licitatii publice/PPP”, „Dreptul muncii”, „Dreptul Mediului”, „Dreptul Concurentei”, „Proprietate Intelectuala”, se precizeaza in comunicatul companiei.

In prezent echipa NNDKP este formata din 14 parteneri, 23 asociati seniori si peste 75 de asociati – ce acopera 14 arii de practica: Drept corporatist, Fuziuni si Achizitii, Privatizare, Dreptul Concurentei, Drept Bancar si Financiar, Piata de Capital, Proprietate Intelectuala, Litigii, Tranzactii Imobiliar, Achizitii Publice/PPP, Drept Fiscal, Dreptul Mediului, Dreptul Muncii, Imigrare.