COMPANII, LIFESTYLE

Pizza Hut Delivery: Daca se imbunatatesc conditiile economice, ne extindem in provincie

06 octombrie 2011, ora 16:41   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
phd.jpg
Reteaua de livrari la domiciliu Pizza Hut Delivery PHD intentioneaza sa se extinda in provincie, daca semnele redresarii economice vor continua sa apara.

Compania a deschis luni, 3 octombrie, portile celei de-a opta unitati proprii din Bucuresti, situata pe Calea 13 Septembrie.

Noua unitate va deservi bucurestenii din zonele Calea 13 Septembrie, Centrul Civic, Bulevardul Unirii ( intre Piata Unirii si Palatul Parlamentului), Splaiul Independentei (de la Piata Unirii pana la Podul Cotroceni), zona Parcul Libertatii, Drumul Sarii, Centrul vechi, Eroilor, Cotroceni, Rahova si Ghencea.

"Noua locatie PHD are o suprafata de 110 mp, a creat 20 de noi locuri de munca iar pentru deschiderea ei a fost alocata suma de 150.000 de euro", a declarat Carmen Lupulet, directoare de marketing a PHD Romania.Aceasta a a mentionat ca pana la sfarsitul anului compania isipropune sa mai deschidem alte doua locatii. "Toate in Bucuresti pentru ca, pe termen scurt, obiectivul nostru este de a acoperi cat mai bine - si cu livrari prompte si in termenul promis - zona Capitalei. Daca semnele redresarii economice vor continua sa apara, avem in vedere sa ne extindem, cat mai cu rand, si in alte orase din tara", a spus Lupulet.

Aceasta este cea de-a opta unitate PHD din Bucuresti, alaturandu-se celor 7 deja existente, PHD Vitan, PHD Obor, PHD Mihalache, PHD Auchan Titan, PHD Sun Plaza , PHD Cora Lujerului si PHD Pipera.

PHD a intrat pe piata din Romania in decembrie 2007.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Dana Chiracu a spus:
08/10/2011 12:45
Interesant! Din pacate nu s-a specificat daca PHD este sau nu o componenta a Pizza Hut, cea pe care o cunoastem de ceva timp. Pentru mine este f. important acest element... probabil si pentru altii.
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 19 August 2019, 20:21
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter