COMPANII

Ponta, despre privatizarea CFR Marfa: Sunt 4 companii foarte mari care au anuntat deja intentia

01 mai 2013, ora 13:37 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
CFR-Marfa2.jpg
Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, raspunzand unei intrebari despre privatizarea CFR Marfa, ca "sunt patru companii foarte mari care au anuntat deja intentia" si ca "pana la board-ul FMI din iunie o sa avem procedura finalizata".

"Sunt patru companii foarte mari care au anuntat deja intentia si pana la board-ul FMI din iunie o sa avem procedura finalizata", a spus Ponta, miercuri.

Premierul a aratat ca procedura de privatizare se desfasoara conform prevederilor recomandate de consultant, iar ceea ce este important este ca nu pot participa "tot felul de oameni", cum a fost in cazul Oltchim.

De asemenea, intrebat daca prevederea privind participarea la licitatie a unor asocieri de companii nu poate duce la un nou caz Oltchim, Ponta a spus ca e nevoie de investitii foarte mari la CFR Marfa, iar cei care participa se pot asocia pentru a investi, conform Mediafax.Guvernul a aprobat majorarea cu 2,5 milioane lei, de la 50.000 lei la 2,55 milioane lei, a volumului cheltuielilor pentru reclama si publicitate prevazute in bugetul propriu al Ministerului Transportului pentru activitatea de privatizare, cu scopul promovarii vanzarii actiunilor la CFR Marfa.

Termenul de depunere a documentatiei de participare la etapa de precalificare pentru privatizarea CFR Marfa a fost prelungit pana pe 8 mai, de la 22 aprilie, iar termenul final pentru deschiderea ofertelor si desemnarea castigatorului este 20 iunie.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 27 Octombrie 2020, 23:19
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter