COMPANII

Proges a deschis doua noi magazine, la Tg Mures si Bacau

12 iunie 2009, ora 18:04   | 2 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
proges2.jpg
Retailerul Proges, specializat in comercializarea, printre altele, a parchetului si covoarelor, a inaugurat doua noi locatii tip superstore, in Targu Mures European Retail Park si Bacau European Retail Park.
Noile magazine, ce au necesitat o investitie de 1 milion de euro, se adreseaza tuturor celor care isi amenajeaza sau reamenajeaza locuintele si urmaresc ultimele tendinte in domeniul amenajarilor interioare, clientii putand sa aleaga din peste 10.000 de articole.

"Noua viziune Proges este rezultatul upgradarii conceptului de magazin de tip superstore, concept in care accentul s-a plasat pe maximizarea efectului oferit de modalitatea generoasa si sugestiva de prezentare a principalelor game de produse, precum si de implementarea de noi game", a declarat Annamaria Anton, director de marketing Proges.

Retailerul are in prezent o retea de 50 de magazine in intreaga tara. Anul trecut, Proges a realizat o cifra de afaceri de 100 milioane de euro.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ion Vasile a spus:
15/06/2009 08:16
...super magazine...care sunt goale, golute...numai angajatii care "imping aerul pe culoare"...mai mult de sase luni nu au existenta aceste magazine...garantat. La Bacau pe 1000 de metri patrati sunt ...Praktiker, Metro,Dedeman, bauMax...si Proges.Au niste vanzari fantastice...
 
Irina a spus:
19/06/2009 09:45
Depinde de ora la care sunt vizitate... Eu am mers in Bucuresti si am intalnit si alti cumparatori alaturi de mine. In fond si la urma urmei nu este vina PROGES ca situatia actuala este dificila. Macar, spre deosebire de altii, isi continua dezvoltarea.
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 19 August 2019, 20:15
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter