COMPANII

Raed Arafat este de acord sa revina in Ministerul Sanatatii

17 ianuarie 2012, ora 14:36 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
raed.jpg
Premierul Emil Boc si Raed Arafat au discutat, la Guvern, despre posibilitatea ca fostul subsecretar de stat sa isi reia functia detinuta anterior demisiei, acesta fiind de acord cu revenirea in Ministerul Sanatatii, decizie care apartine premierului, au declarat surse oficiale.

"S-a discutat despre varianta ca Arafat sa revina in minister, iar acesta a spus ca este de acord, dar pe aceeasi pozitie detinuta anterior, de subsecretar de stat. Decizia finala apartine premierului", au aratat sursele. La discutia de la Palatul Victoria nu a fost prezent ministrul Sanatatii.

"Domnul Arafat isi va relua postul de subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii", a declarat Emil Boc.

"Existand o vointa din ambele parti, cred ca profesionistii e bine sa isi faca datoria. A existat o discutie inclusiv cu presedintele pe aceasta tema", a declarat premierul.Premierul a precizat totodata ca medicul Andrei Georgescu, care a preluat postul de subsecretar de stat, va reveni la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Premierul a aratat ca Arafat va lucra inclusiv la proiectul noii legi a sanatatii, fiind un expert in domeniu, scrie Mediafax.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 28 Ianuarie 2022, 11:22
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter