COMPANII, REAL ESTATE

Rewe Romania a investit 12 mil. euro intr-un centru logistic, la Turda

18 decembrie 2007, ora 11:37 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
rewe2.jpg
Retailerul Rewe Romania a inaugurat in decembrie al doilea centru logistic al companiei, situat in localitatea Turda din judetul Cluj, in urma unei investitii de 12 mil. euro, au anuntat marti reprezentantii companiei.
"Noul centru logistic este menit sa deserveasca magazinele Penny Market si Penny Market XXL din Transilvania", au precizat reprezentantii Rewe Romania.

Unitatea are o suprafata construita de circa 16.500 metri patrati si se afla pe o suprafata de teren totala de 109.500 mp.

"La ora actuala, centrul logistic Turda deserveste 8 magazine Penny. Spre sfarsitul lunii vom mai deschide inca trei magazine Penny, doua la Arad pe 19 si 29 decembrie si unul la Turda pe 28 decembrie, ajungand astfel la 11 Penny Market deservite pana la sfarsitul anului si un Penny Market XXL, din Sibiu", au mai spus oficialii retailerului german.Acest centru logistic, care are aproximativ 100 de angajati, a creat premizele unei expanisuni in Transilvania, zona pana acum neabordata de Rewe, din considerente de costuri logistice.

"In 2008, expansiunea Penny Market si Penny Market XXL vizeaza absolut toate zonele din tara, prin deschiderea celor 20-25 de unitati Penny Market planificate si a celor 2 Penny Market XXL (din care unul in cadrul Unirea Shoppping Center Brasov, in februarie 2008)", au mentionat reprezentantii Rewe Romania.

Grupul german Rewe opereaza in Romania din 1999, prin intermediul diviziilor Billa, Penny, XXL si Selgros, care au contribuit, in 2006, cu 25% la totalul vanzarilor de 3,84 miliarde euro inregistrat pe piata est-europeana.

Segmentul de discount are in Romania o cota de 5% pe piata de retail, alti jucatori pe acest segment fiind miniMax Discount, Penny Market XXL si Plus Discount.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 23 Ianuarie 2022, 04:09
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter