COMPANII, BURSE

Romgaz a inceput sa vanda energie electrica

11 aprilie 2013, ora 15:15 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Bec.JPG
Oferta companiei Romgaz, facuta in cadrul Bursei de electricitate OPCOM, a fost atribuita joi, urmand a fi incheiat un contract bilateral de furnizare a energiei electrice cu firma Electrica Furnizare SA.

Energia electrica va fi livrata in banda, in toate zilele calendaristice, intre orele 0-24, la o putere de 60 MWh/h pentru 5.881 ore in cantitate de 352.860,000 Mwh, au anuntat reprezentantii companiei.

Pretul, inclusiv componenta de transport TG, este de 179,95 de lei/MWh fara TVA. Perioada de livrare va fi cuprinsa intre 1 mai - 31 decembrie 2013.

Incepand cu acest an Romgaz si-a extins domeniul de activitate prin asimilarea centralei termoelectrice de le Iernut, devenind astfel producator si furnizor de energie electrica.

Pe de alta parte, vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat ca premierul Victor Ponta va reevalua, pana saptamana viitoare, situatia in privinta Romgaz. Iohannis crede ca ponta "poate rezolva problema foarte simplu", spunandu-si punctul de vedere."Eu nu sunt de acord cu infiintarea de centre secundare, comerciale sau oricum s-ar numi, ale Romgaz si Transgaz in Bucuresti. Dupa parerea mea, cele doua societati care sunt in Medias trebuie sa ramana in Medias", a spus Iohannis, citat de Mediafax.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 12 Iulie 2020, 19:26
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter