COMPANII

Rusanu a criticat dur FMI la inceputul discutiei din comisii. De Vrijer a cerut sa iasa presa

28 ianuarie 2013, ora 15:21   | 8 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Rusanu.jpg
Presedintele Comisiei de buget din Camera Deputatilor, liberalul Dan Radu Rusanu (foto), a criticat dur FMI pentru masurile de privatizare propuse si pentru cum s-a derulat precedentul acord, in replica seful misiunii FMI, Erik de Vrijer, afirmand ca acuzele sunt fara temei si a cerut iesirea presei.

"Noi am mai facut privatizari, sa nu spun sub presiunea, sub influenta institutiilor financiare internationale, care ne arata ca nu au fost deloc avantajoase. La gaz, de exemplu, unde avem Gaz de France si E.ON Gaz, nu s-au facut investitiile promise.Serviciile sunt la fel de proaste ca inainte, cand erau la stat, pentru ca aceste companii au sacrificat investitiile si calitatea serviciilor pentru profituri, si au obtinut profituri cu doua cifre", a spusDan-Radu Rusanula inceputul discutiilor cu delegatia FMI, potrivit Mediafax.

"Orice student la economie stie ca intr-o perioada de criza nu se cresc impozitele si taxele. Cresterea TVA la 24% si taierea salariilor cu 25% nu puteau aduce crestere economica", a completat Rusanu.

"Inteleg ca aveti motivele dumneavoastra de a spune aceste lucruri, care sunt afirmatii lipsite de temei. Eu stiam ca participam la o intalnire fara presa. Daca vreti sa avem un schimb de opinii constructiv, as dori sa continuam discutia fara reprezentantii media", a spus de Vrijer.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Dan Decebal a spus:
28/01/2013 20:09
Este prima data cand le dam peste nas , foarte bine. Am privatizat facturarea la gas o prostie si noi puteam sa adunam bani fara sa facem nimic ei neau obligat .
 
contopescu a spus:
28/01/2013 20:52
si iata ca incepe meciul Romania-FMI,Rusanu ataca dur pe toate flancurile folosind artileria grea,e acid si incisiv,acuzator,incercand sa aduca galeria de partea lui si s-o puna in capul FMI,reuseste pret de cateva secunde sa faca presing in propria jumatate de teren dar Erik de Vrijer este calm si il deposedeaza de balon,trage plictisit cu coada ochiului la presa de pe marginea terenului,se gandeste,"tipul asta e obraznic.Uita oare ca terenul este al nostru" gandeste el,"si mingea,si arbitrii,tricourile de pe jucatori,,stadionul,galeriile,antrenorii celor doua echipe,totul este al lor,au cumparat tot bucata cu bucata in cei 23 de ani de la cei cu care stau la masa verde si de la colegii lor,drept cine se crede gaina asta ofticata si umflata in 3 pene care i-au mai ramas?"Presa afara,ordona el,toti se precipita docili spre vestiare,s-a intors stapanul "acasa".Jucatorii nostri au devenit cuminti si ascultatori,ling mana care i-a hranit si care tocmai au muscat-o. Erik de Vrijer catre "jucatori:acum ca am ramas singuri sa va aratam noi cine suntem si cum sa vorbiti cu stapanii terenului!
 
ion.gh a spus:
29/01/2013 09:27
Domnule Ponta numiti-l pe domnu Rosianu negociator sef cu acesti Vechili Mondiali. Opriti astfel experimentul acestora pe Romania . Priviti in istorie si vedeti ce au facut cu America Latina, Va recomand studiul facut de un mare economist al Americii Latine care a scris despre aceasat in cartea sa . Venele Deschise ale Americii Latine , carte interzisa in SUA si Canada.
 
ion a spus:
29/01/2013 12:34
Manca-i-ar tata de asasini financiar/economici...
Sa iasa presa...da' de ce sir...
Va rezista Romania, ca la STALINGRAD si...se stie ce au patit invadatorii pe urma.
Cu astia nu te porti cu manusi...doar cat sa nu te murdaresti su tu de mizeria lor...
 
CD a spus:
29/01/2013 15:45
Contopescule, cata dreptate ai...
Sa le cerem sa se care/sa-i dam afara e usor; mai greu e cand vine sfarsitul lunii sau anului, trebuie sa platim lefuri si pensii si n-avem cu ce...
La drept vorbind, s-a cam ispravit. De mult. Ce mai vedem acu' e din serialul "Mai da-le, Nicule, o suta de lei", varianta globalizata, reloaded, color, 3D, dar in esenta tot aia.
 
Pagini: 12
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 07 Iulie 2022, 10:25
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter