COMPANII, CARIERE

Sefa Schneider Electric Romania, promovata pe o functie internationala

02 martie 2016, ora 16:24 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Florentina Totth, Segment and Strategic Clients VP Europe.jpg
Florentina Totth, Președinte Schneider Electric România şi Republica Moldova, a fost promovată în funcția de Segment and Strategic Clients Vice President pentru operaţiunile din Europa.

În locul ei, la conducerea subsidiarei din România, a fost numit Marius Perşinaru, care are o experiență de aproape 25 de ani în management, în domeniul tehnologiei.


În noua sa poziţie, Florentina Totth va avea ca principală misiune să contribuie la creșterea profitabilă a afacerilor Schneider Electric în Europa prin gestionarea clienţilor strategici ai companiei, dezvoltând parteneriate de lungă durată care vor ajuta la oferirea celor mai potrivite soluţii pentru necesităţile complexe şi specifice ale acestora şi la atingerea obiectivelor comerciale și financiare ale grupului.

De asemenea, Florentina va avea un rol important în dezvoltarea și executarea strategiei pentru segmentele de clienţi selectate de către grup, precum și în implementarea expertizei companiei în acest domeniu la nivelul Europei.În noul rol, Florentina Totth își va desfășura activitatea din Barcelona și îi va raporta lui Leonid Mukhamedov, Executive Vice President Schneider Electric pentru Europa.


Cu o experiență de peste 12 ani în industria de IT&C și cu o expertiză în vânzări, marketing și management general, Florentina Totth face parte din managementul Schneider Electric România din anul 2010, perioadă în care a condus  mai multe divizii ale companiei: IT, Power Solutions, Clădiri, Energie și Servicii.

Noul Country President, Marius Perșinaru, se alătură echipei Schneider Electric după o carieră de 17 ani în cadrul companiei Xerox, perioadă în care a ocupat mai multe funcții de conducere atât la nivel naţional, cât şi internaţional.

Marius Perșinaru s-a alăturat echipei Xerox România în anul 1998, ca Director de Logistică și ulterior de Operațiuni, fiind numit Country President pentru România și Republica Moldova în anul 2004. Au urmat funcțiile regionale de Vicepreședinte pentru operațiunile din est ale grupului Xerox (2009-2010), Vicepreședinte pentru construirea de canale indirecte în țările în curs de dezvoltare (2011-2012) și Chief Commercial Officer, GM Technology & Services pentru Europa Centrală și de Est, Israel și Turcia (2012-2014).

De asemenea, Marius Perșinaru a fost ales de grupul Xerox pentru a conduce subsidiarele din alte țări – Country General Manager pentru Cehia și Slovacia (2013-2014) și Country General Manager pentru Ungaria (2014-2015). Anterior grupului Xerox, Marius Perșinaru a fost inginer la Energomontaj (1988-1991) și Director de Logistică la Arexim (1991-1998). A absolvit Facultatea de Inginerie Hidroenergetică în cadrul Institutului Politehnic București.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Duminica, 20 Mai 2018, 14:51
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter