- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

KeyJobs, primul serviciu HR exclusivist online, lansat pe piata din Romania

18 Mar, 17:17 • Redactia DailyBusiness
Cand cauti un angajat in site-urile obisnuite de recrutare, trebuie sa consulti foarte multe CV-uri, majoritatea fara legatura cu specificul jobului. Cu serviciul HR exclusivist de tip premium KeyJobs, angajatorul se duce direct la tinta si gaseste ce are nevoie fara sa mai piarda timp, iar candidatul are mai multe sanse sa fie apelat de compania potrivita.
KeyJobs, primul serviciu HR exclusivist online, lansat pe piata din Romania

KeyJobs

, construit in cadrul comunitatii premium a oamenilor de afaceri KeyPeople, este un serviciu premium de resurse umane, cu personal calificat pentru middle si top management. Cum functioneaza acest serviciu?

Spre deosebire de alte servicii, in acest caz candidatul plateste o taxa, si nu compania. Astfel, personalul este gata selectat. Atunci cand va accesa KeyJobs, angajatorul va gasi practic o „lista scurta”, cuprinzand numai CV-uri potrivite.

La randul sau, solicitantul de job va sti cu siguranta ca nu va fi „inghesuit” printre alti solicitanti care nu au nicio legatura cu jobul cautat. CV-ul sau nu se va pierde intr-o gramada de CV-uri aruncate in site ca nuca in perete.

Pana in prezent, peste 14.000 de membri din zona de middle si top management s-au inscris deja pe KeyPeople, iar 24 de angajatori de top din Romania au trimis anunturi de recrutare in KeyJobs.

KeyJobs este primul serviciu de recrutare din Romania unde plateste candidatul si nu compania care cauta personal. In acest fel, candidatii intra in clubul select al celor care doresc si au pregatirea necesara pentru un job in middle sau top management. In acelasi timp, companiile primesc o lista de CV-uri gata selectata, fara solicitari care nu au nicio legatura cu jobul oferit.

Beneficiile companiei

* Transmiterea mesajului intr-o comunitate premium, catre persoane cu un nivel de competenta si expertiza profesionala peste medie.
* Reducerea costurilor si a timpului alocat procesului de recrutare prin targetarea anuntului si filtrarea candidatilor ce isi pot trimite aplicatiile in urma anuntului de recrutare.
* Publicare gratuita a anunturilor de recrutare

Beneficiile candidatului

Pentru numai 8 euro, candidatul poate avea acces timp de o luna de zile la:
* Cautare de job-uri exclusiv middle si top management, intr-o comunitate exclusivista de tip premium
* Anunturi de recrutare ale marilor companii din Romania, dar si ale companiilor de head-hunting si executive-search
* Sfaturile consilierilor in cariera, certificati GCDF – Global Career Development Facilitator, care vor raspunde in maxim 48 de ore la orice intrebare legata de cariera.
* Modele de CV-uri si teste online.

Platforma DailyBusiness.ro (care gazduieste KeyPeople si KeyJobs) este vizitata lunar de peste 200.000 de oameni influenti, interesati direct de business-ul romanesc.

Publicatia online de afaceri DailyBusiness.ro este in topul site-urilor premium din Romania (numarul doi pe intreg Internetul romanesc ca pondere a cititorilor cu venituri si educatie peste medie), potrivit SATI.

DailyBusiness.ro este editat de Bazar Publishing, companie care mai detine in portofoliu si Feminis.ro.

KeyPeople este cel mai scump produs media de pe online-ul romanesc, cu rate-card de 4 ori mai mare decat al site-urilor romanesti cu profil de afaceri.