- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Plastsistem, subsidiara Teraplast, are un nou director general

13 Apr, 16:54 • Redactia DailyBusiness
Compania Plastsistem, producator de panouri sandwich si structuri metalice, va avea incepand din 15 aprilie 2011, un nou director general, in persoana lui Alexandru Stanean.
Plastsistem, subsidiara Teraplast, are un nou director general

Acesta a fost numit director general interimar, de catre Consiliul de Administratie al Plastsistem, durata interimatului sau fiind de sase luni.

Alexandru Stanean face parte din echipa Grupului Teraplast din martie 2007, cand a fost ales administrator in Consiliul de Administratie al companiei Teraplast. Din august 2010 Alexandru Stanean a fost numit director general adjunct al companiei Plastsistem.

Andrei Rusu a condus compania Plastsistem din 1996, iar in perioada urmatoare se va dedica unei cariere politice.

Alexandru Stanean a absolvit in 2005 Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor – specializarea Economist. In 2006 a urmat un master in Stiinte Economice.

Din martie 2007 ocupa functia de administrator in Consiliul de Administratie al Teraplast.

Grupul Teraplast, incluzand companiile Teraplast, Politub, Plastsistem,TeraGlass si Tera Tools, este unul dintre cei mai mari furnizori de solutii si sisteme integrate in domeniul instalatiilor, constructiilor si amenajarilor din Romania.