COMPANII, CARIERE

Tichetele de masa electronice Sodexo, valabile in Carrefour, Mega Image si Profi

03 iunie 2015, ora 17:52 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
magazin.jpg
Sodexo, jucator de top pe piata romaneasca a tichetelor, intra in parteneriat cu retelele de magazine Carrefour, Mega Image si Profi, in cadrul carora consumatorii vor putea utiliza cardurile de masa Gusto Pass.

Sodexo intentioneaza sa fie printre primele companii emitente de carduri de masa, oferind astfel angajatorilor si angajatilor acestora posibilitatea de a alege intre tichete de masa in format electronic si cele pe hartie.

Reteaua noilor carduri de masa Sodexo Gusto Pass include deja peste 2.500 de unitati de alimentatie publica, acoperind peste 85% din teritoriul tarii.

Reteaua de comercianti va fi extinsa constant, astfel ca Sodexo va oferi in continuare cea mai mare retea de afiliere atat pentru tichetele de masa pe suport de hartie, cat si pentru cele emise pe card, mentinandu-si pozitia de lider national, pe care o detine de 16 ani, de cand emite in Romania.In prezent, reteaua de comercianti care accepta tichetele de masa pe hartie Gusto Pass include peste 66.500 de unitati de retail.

"Cardurile de masa ajuta la modernizarea sistemului de tichete valorice din Romania, oferindu-le companiilor si angajatilor acestora posibilitatea de a alege solutia optima pentru fiecare", declara Jean Istasse, CEO Sodexo Romania.

La nivel mondial, grupul Sodexo emite 65%-70% din volumele sale pe carduri.

Tichetele de masa electronice sunt carduri dedicate exclusiv alocatiei individuale de hrana a angajatilor si pot fi utilizate numai in acele unitati de alimentatie publica echipate sa accepte carduri si care au contracte incheiate cu unitatile emitente.

Cardurile Sodexo Gusto Pass sunt emise sub licenta MasterCard, incorporeaza tehnologia chip&pin si sunt contactless.

La momentul achitarii alimentelor la comercianti, cardurile de masa vor fi debitate cu valoarea integrala a produselor cumparate. Sumele cu care sunt alimentate cardurile de masa vor avea aceeasi perioada de validitate ca si tichetele de masa pe suport de hartie. Valoarea nominala a tichetelor de masa, indiferent de suport, este de 9,41 lei, incepand cu luna mai, in crestere de la 9,35 de lei.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 21 Februarie 2020, 02:05
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter