COMPANII

Ungaria: Ninsoarea continua sa provoace perturbari

17 martie 2013, ora 11:59 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
zapada.jpg
Situatia traficului in Ungaria s-a ameliorat partial sambata seara, insa existau in continuare drumuri blocate, iar zeci de mii de oameni erau privati de energie electrica.

Autostrada M1, care asigura o legatura majora intre Budapesta si frontiera austriaca, a fost deschisa pentru rafic in ambele directii sambata seara, dar portiuni ale acesteia au fost reinchise imediat, relateazaMTI.

Autostrada a fost inchisa in urma unor ninsori puternice, joi si vineri,care au blocat aproximativ 14.000 de persoane in circa 4.000 de vehicule. De asemenea, aproximativ 2.700 de camioane formau o coloana pe o distanta de 45 de kilometri intre Gyor si Tatabanya, in vestul Ungariei, a anuntat intr-o conferinta Gyorgy Kossa, comandantul serviciilor de pompieri.

Politia a anuntat sambata dupa-amiaza ca 31 de localitati erau izolate, iar 57 de drumuri erau total impracticabile, in timp ce alte 41 de drumuri erau blocate partial de nameti, noteaza Mediafax.In numeroase zone, politia a interzis rezidentilor sa paraseasca localitatea.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 16 Iunie 2019, 00:23
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter