FINANTE-BANCI

Alpha Bank deschide vineri 8 agentii, extinzand reteaua la 160 unitati

24 iulie 2008, ora 14:10 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
alpha1-medie.jpg
Alpha Bank Romania va inaugura vineri 8 unitati in orasele Braila, Timisoara, Resita, Husi, Barlad, Deva si Galati. Reteaua bancii va ajunge astfel la 160 de puncte de vanzare, Alpha Bank propunandu-si sa se extinda pana la 200 de unitati in 2008.
La inceputul acestei saptamani, banca a inaugurat o unitate Alpha Point in Centrul Comercial Pollus din Cluj Napoca, mentioneaza un comunicat Alpha Bank, emis joi.

"Daca 60% dintre unitatile din sistem au mai mult de 3 ani, in cazul Alpha Bank proportia este de numai 15%. Cu toate acestea, volumul de credite si depozite acordate prin reteaua bancii este peste media din sistem", a declarat Sergiu Oprescu, presedintele executiv al bancii.

Sergiu Oprescu a mentionat ca dezvoltarea viitoare a retelei va veni atat din maturizarea unitatilor existente, cat si din continuarea procesului de extindere, conform strategiei bancii reteaua urmand sa ajunga la 200 de puncte de vanzare la sfarsitul acestui an.In cele 160 de puncte de lucru ale Alpha Bank Romania lucreaza in prezent 2.220 de angajati.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 23 Ianuarie 2022, 04:11
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter