- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Analistul Dragos Cabat a lansat un portal financiar

18 Jan, 15:24 • Redactia DailyBusiness
Dragos Cabat, cunoscut analist financiar, membru al CFA Romania si managing partner al firmei Financial View, a lansat luni impreuna cu partenerul sau Catalin Dumitrescu portalul financiar efin.ro, care promoveaza produsele si serviciile oferite de institutiile financiare, incluzand totodata analize, evolutii si comentarii referitoare la piata monetara si financiara.
Analistul Dragos Cabat a lansat un portal financiar

Portalul include modulele: Calculatoare, care prezinta credite ce pot fi o alternativa de refinantare la creditul deja contractat, Evolutia Pietei, ce prezinta ultimele tendinte ale dobanzilor aferente creditelor si depozitelor, Sucursale, care permite utilizatorilor localizarea pe harta a oricarei institutii odata cu furnizarea datelor ei de contact, si sectiunea Cont Institutie, prin intermediul careia clientii institutionali au posibilitatea de a urmari numarul accesarilor utilizatorilor pe produsele si informatiile oferite de aceste institutii, consolidat si separat pe fiecare categorie de produse.

Potrivit comunicatului, in perioada urmatoare, echipa tehnica va dezvolta noi functii ale portalului pentru satisfacerea nevoilor clientilor. Mai mult, este in pregatire lansarea unor noi site-uri care vor completa serviciile oferite institutiilor financiare romanesti.

„Credem ca prin aceasta structurare oferim o posibilitate extinsa utilizatorului de a cunoaste, identifica si accesa o multitudine de servicii care sunt de altfel absolut necesare pe piata romaneasca”, a declarat Catalin Dumitrescu, Managing Partner al firmei Financial View, care administreaza portalul eFin.ro.

Alte portaluri care ofera pe piata locala servicii similare sunt Finzoom.ro si Conso.ro.