FINANTE-BANCI

Autorul cartii "Confesiunile unui Asasin Economic" vine in Romania pentru Rosia Montana si Pungesti

03 octombrie 2014, ora 11:05 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
john-perkins-2.jpg
John Perkins, autorul bestseller-ului “Confesiunile unui Asasin Economic”, va veni pentru prima data in Romania pe 9 octombrie, in cadrul unei serii de evenimente organizate de  Asociatia Pachamama Romania si Asociatia Heritage.

Acesta va participa, in perioada 9 – 19 octombrie, la o serie de seminarii si workshop-uri pe teme economice, in mai multe orase din Romania.  

John Perkins se va afla in premiera in Romania si va sustine la Iasi in data de 9 octombrie 2014 primul worshop in cadrul caruia va dezvalui secretul unei economii durabile si pentru o planeta curata. John Perkins este cofondator al Pachamama Alliance.  

”In contextul in care criza economica a avut impact asupra fiecaruia dintre noi iar cartea “Confesiunile unui Asasin Economic” a inregistrat un mare succes in Romania in 2012, am considerat necesar sa organizam aceste evenimente pentru a comunica romanilor care este noua imagine asupra economiei mondiale in viziunea lui John Perkins. Pe parcursul sederii lui in Romania John Perkins va incerca sa intre in contact cu toate ONG-urile din Romania care isi dedica activitatea drepturilor naturii si dezvoltarii unei economii durabile si dedicate omului si vietii. Deja are stabilite intalniri cu Asociatia Rosia Montana si cu asociatia care se ocupa de protejarea zonei Pungesti din Moldova si de contracararea actiunilor desfasurate de compania Chevron in aceasta parte a Romaniei”, declara Alexandra Postelnicu, presedinta Asociatiei Pachamama Romania.  John Perkins este un american cu studii de economie, care a lucrat la Banca Mondiala si a cunoscut din interior tot sistemul de bancar international. Acum John Perkins este scriitor si co-fondatorul si presedintele Pachamama Alliance, o alianta al carei scop este sa educe si sa inspire persoane de peste tot din lume in vederea crearii unei lumi infloritoare, echitabile si durabile. Pachamama este un cuvant in limba quechua care se refera la prezenta sacra a Pamantului, a cerului, a universului si a timpului.    

John Perkins este autorul catorva carti citite in toata lumea: Confessions of an Economic Hit Man -“Confesiunile unui Asasin Economic”, Shapeshifting, Hoodwinked: An Economic Hit Man Reveals Why the World Financial Markets Imploded. Aceste carti au devenit bestseller-uri la scurt timp de la lansare.  

Partenerul evenimentelor este Editura Litera, editura care s-a ocupat de editarea si difuzarea cartii ”Confesiunile unui asasin economic”.            

Programul lui John Perkins in Romania:  

9 octombrie 2014  –  16.30-18.30
Iasi – Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, Aula Magna
Tema: Geopolitica. Apel la actiune  

10 octombrie 2014  –  17.00-19.00
Suceava– Universitatea “Stefan cel Mare”,  Aula Corp E
Tema: Geopolitica. Apel la actiune   

13 octombrie 2014  –  15.00-17.00
Cluj-Napoca– Universitatea “Babes Bolyai”, Aula FSEGA
Tema: Criza economica globala – cauze si solutii  

16 octombrie 2014  –  13.30-15.30
Bucuresti  – Academia de Studii Economice, Aula Magna
Tema: Asasinat economic si profetii: schimbarea noastra si a lumii intregi  

18 octombrie 2014  –  10.00 – 17.00
Bucuresti – Colegiul National Gheorghe Lazar
Tema: Transformarea crizei mondiale intr-o noua economie              

19 octombrie 2014  – 10.00 – 17.00 B
ucuresti – Seeds for Happiness Center, Str. Fabrica de Chibrituri, nr. 17
Bucuresti Tema: Transformarea personala si globala. Initieri pentru ridicarea nivelului de constiinta  
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din FINANTE-BANCI
in | 0 vizualizari | 0 comentarii

Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Ultima ora
Joi, 24 Mai 2018, 01:15
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter