FINANTE-BANCI

Banca Italo Romena a deschis a doua agentie in Timisoara

03 mai 2010, ora 15:27 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Banca-Italo-Romena-medie.jpg
Banca Italo Romena a deschis a doua agentie in Timisoara la sfarsitul lunii aprilie, situata in strada Grigore T. Popa, reteaua bancii ajungand astfel la 22 de unitati in intreaga tara, au anuntat luni oficialii institutiei financiare.
"Timisoara are o semnificatie speciala pentru Banca Italo Romena deoarece este primul oras in care banca si-a deschis portile dupa ce a devenit membra a Grupului Veneto Banca, marcand astfel punctul de plecare al extinderii noastre teritoriale", a declarat Franco Antiga, presedintele bancii.

Banca Italo Romena a fost infiintata in anul 1980 ca un prim exemplu de joint-venture intre Italia si Romania in sectorul bancar. Din anul 2000 face parte din Grupul Veneto Banca.

Din 2001 Banca Italo Romena si-a dezvoltat treptat reteaua teritoriala si portofoliul de clienti format din investitori italiani si tot mai multe societati romanesti, deschizandu-se totodata si catre segmentul de retail.



Sediul central al Bancii Italo Romena se afla la Treviso (Italia), operand in Romania prin Sucursala Bucuresti a carei retea cuprinde 5 agentii in Bucuresti si 17 situate in cele mai importante orase.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 08 Decembrie 2021, 06:04
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter